Stil og Inspiration

Spar 20-50 % på ALT Nike!

(Affiliate) For et par måneder siden startede jeg i Århus Crossfit, hvor jeg siden har trænet stort set hele tide.. […]

juli 2017

Sarah Posin

(Affiliate) For et par måneder siden startede jeg i Århus Crossfit, hvor jeg siden har trænet stort set hele tide.. lige nu kan jeg slet ikke forstille mig, at vende tilbage til det normale fitness center. Derfor har jeg været lidt på udkig efter et par nye gode crossfit sko og har længe godt kunne tænke mig et par Nike Metcon, som er rigtig gode til all-round træning, som crossfit.

I morges faldt jeg så tilfældigvis over denne vilde rabat, som gælder t.o.m søndag aften..Jeg har allerede et par crossfit sko fra Reebok, som jeg bruger flittigt, men man kan altid bruge lidt nyt ikk?  Tjek lige alle de her lækre ting fra Nike – 20-50% på alt sortiment i Sportmaster!

 

1. HER | 2. HER | 3. HER| 4. HER | 5. HER | 6. HER | 7. HER | 8. HER9. HER |

Kender i andre steder hvor man kan finde billige Nike Metcon sko, så smid endelig en kommentar i feltet under indlægget her   Rigtig god dag!

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.