Sp

Spar 20-50 % på ALT Nike!

(Affiliate) For et par måneder siden startede jeg i Århus Crossfit, hvor jeg siden har trænet stort set hele tide.. lige nu kan jeg slet ikke forstille mig, at vende tilbage til det normale fitness center. Derfor har jeg været lidt på udkig efter et par nye gode crossfit sko og har længe godt kunne tænke mig et par Nike Metcon, som er rigtig gode til all-round træning, som crossfit.

I morges faldt jeg så tilfældigvis over denne vilde rabat, som gælder t.o.m søndag aften..Jeg har allerede et par crossfit sko fra Reebok, som jeg bruger flittigt, men man kan altid bruge lidt nyt ikk? 😜 Tjek lige alle de her lækre ting fra Nike – 20-50% på alt sortiment i Sportmaster!

 

1. HER | 2. HER | 3. HER| 4. HER | 5. HER | 6. HER | 7. HER | 8. HER9. HER |

Kender i andre steder hvor man kan finde billige Nike Metcon sko, så smid endelig en kommentar i feltet under indlægget her 😍  Rigtig god dag!This Post Has 4 Comments

 1. Sarah Posin

  Hvor er det bare dejligt at høre, tusinde mange tak Sabina <3 Det gør mig rigtig glad at høre!
  Håber du nyder julen og rigtig glædelig advent til dig også 🙂

  Knus

 2. Sabina

  Det er der nemlig! Og alting er altid i tip top.
  Ps. Elsker at følge med her på din blog 🙂 glædelig 2. Søndag i advendt

 3. Sarah Posin

  Uuuh.. lækkert! Tak for det Sabina 🙂
  Har lige tjekket deres side ud og der er dælme nogle gode tilbud! <3

 4. Sabina Bøgh

  Jeg har købt mine 2 par billigt hos sportamore + 2XU leggins, shorts m.m. SÅ billigt. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.