Stil og Inspiration

Spar 20% på mine smykker!

Af en eller anden årsag skal jeg altid lige have en hånd eller finger med på mine madbilleder hehe  Det […]

juni 2016

Sarah Posin

Af en eller anden årsag skal jeg altid lige have en hånd eller finger med på mine madbilleder hehe  Det skaber ligesom lidt liv til billedet, men i den sammenhæng er der en del som har spurgt hvor filan jeg køber mine smykker og dét skal jeg fortælle jer! 

 

13221534_1718556155069164_8691941912087684237_n

Størstedelen af mine ringe er fra Hvisk.dk, som har et stort udvalg af smykker til virklig fornuftige priser! Her er nogle af mine yndlings ringe, som jeg mikser på forskellige fingre, med andre nye og gamle smukker.

| 1. her | 2. her | 3. her | 4. her | 5. her |

Du kan lige nu kan spare -20% på hele Hvisk.dk – forelsker du dig derimod i deres 14 karat smykker, vil der være 10% ☺️❤️ Det eneste du skal huske, er at brug koden:

Kode: Sarahposin

Gyldig fra den 6-12 Juni

Jeg har allerede udset mig et par andre fine ting..  ❤️

Hvilke smykker kan du godt lide? Smid et link i kommentarfeltet, hvis du finder noget lækkert – god fornøjelse!

kys-sarah-posin

Produkterne er en gave & indlægget indholder affiliate

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.