Stil og Inspiration

SPAR -25% på ALT i Sportmaster

(Affiliate) Weekenden ud kører Sportmaster -25% på hele hjemmesiden og jeg har derfor fundet et par lækre ting, som man altid […]

august 2017

Sarah Posin

(Affiliate) Weekenden ud kører Sportmaster -25% på hele hjemmesiden og jeg har derfor fundet et par lækre ting, som man altid kan bruge i sin træningsgarderobe..  Jeg har blandt andet kigget på de her lækre Adidas Ultra Boost længe og har virkelig overvejet at købe et par? Kan du anbefale dem? eller hvilke sko kan du anbefale til løbe?

Jeg har bla også fundet den er lækre regntætte taske fra Rains, som kan bruges til alle mulige anledninger – også træning. Den minder meget om den taske vi kender fra By Malene Birger (som jeg også selv har) den her er bare regn tæt og ikke nær så stor 

1. HER, 2. HER, 3 HER, 4. HER, 5.HER, 6. HER, 7. HER |

 

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.