Stil og Inspiration

SPORTSTOPPE MED FLOTTE DETALJER

Som i nok har læst i mit tidligere indlæg, er jeg uddannet designer og har derfor også en stor interesse […]

oktober 2015

Sarah Posin

Som i nok har læst i mit tidligere indlæg, er jeg uddannet designer og har derfor også en stor interesse for design og lækre detaljer Jeg har her samlet en masse fede sportstoppe, som alle har super flotte detaljer. Så af med tøjet piger, for nu skal vi dælme vise noget hud

12112161_1637108346547279_984479385431103729_n

sportstoppe affiliate

Direkte link → 1./2./3./4./5./6./7./8.

 

Sporttoppe er nok noget af det der kan være aller mest kikset, men samtidlig også det der kan pifte et helt look op. Vælg en sportstop med detaljer, i en fin farve eller et sjovt mønster. På den her måde er det super enkelt at pifte trænings tøjet. Sportstop som jeg har på, på billedet her, er fra YOWEAR. Toppen er lavet i et shiny materiale, med de fineste detaljer på ryggen. Det er ikke kun til træning jeg kan finde på at have den på, selv et hverdags look kan piftes op med den fine detalje her. Jeg har været lidt på udkig efter flere fine sportstoppe, som har fine detaljer som denne og dem vil jeg selvfølgelig gerne dele med jer her på bloggen ☺️

Hvilken top er din favorit??

sarah-posin-logo-blog

Kommentarer

  1. Nøj hvor er de fine! Jeg er også virkelig en sucker for lækre deltaljer på træningstøjet og bliver aldrig en af dem, der bare træner i en stor t shirt. For mig er det vigtigt både at føle mig godt tilpas, og pæn i det tøj jeg render rundt i – både udenfor og indenfor træningscenteret 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.