Beauty Kosttilskud Negle

Stærkere & længere negle – på kun 2 uger

Jeg har nu brugt Beauty Bear Vitamins on and off i et par år og jeg må indrømme, at jeg er blevet ret vild vitaminerne. De giver mig et boost af gode vitaminer, som jeg både kan se og mærke på mine negle

juni 2020

Sarah Posin

Annonce

Som lovet fra mit tidligere indlæg med Beauty bear vitamins kommer her en update på mit forløb, med Beauty bear NAILS.

Jeg påbegyndte en bøtte med de søde vitamin bamser til neglene, da jeg efter en længere periode med Acryl negle, desværre havde fået meget skrøbelige og tynde negle, som konstant flænsede.

Før & efter billeder

På mit før billede til venstre kan i se, hvor korte og ødelagte mine negle egentlig var blevet. Efter kun 2 uger med vitaminerne kunne jeg tydelige mærke, og se en markant forskel på mine negle.

På billedet til højre ser i mine negle kun 2 uger senere. Her kan man se hvordan de både er blevet længere og mere kraftige.

Find alle Beauty bear vitamin vingummibamser her

Selvom mine negle endnu ikke helt har den længde, som de plejer at have. Så kan jeg nu tydeligt se og mærke, hvordan de både er blevet længere og kraftigere, på meget kort tid.

Jeg elsker at tage før og efter billeder, når jeg begynder på nye produkter.

På den måde kan man virkelig følge med i udviklingen og se om produkterne har en effekt.

Nogle gange kan man nemlig godt stirre sig blind på resultatet og ikke helt vide, om produktet reelt har gjort en forskel.

Derfor synes jeg selv, at det er ret fedt at taget et før og efter billede, så man virkelig kan sammenligne resultaterne. 🙂

Find alle Beauty bear vingummibamser her

Hvorfor er vitamin vingummibamser gode?

Jeg har nu brugt Beauty bear vitamins on and off i et par år og må indrømme, at jeg er blevet ret vild vitaminerne, da de giver mig et boost af gode vitaminer, som også giver synlige resultater.

Som jeg også tidligere har nævnt, er det en virkelig lækker måde, at indtage sine kosttilskud. Da de jo kommer i de her søde vingummibamser, som bare smager helt fantastisk godt!

Vitaminerne er vegansk, med 100% naturlige ingredienser og så kommer de i flere forskellige varianter. Både til Negle, hår, hud osv.

Du kan finde alle varianter i linket her

To af mine favoritter fra Beauty Bear Vitamins må nok være ‘hår vitaminer’, samt ‘vitaminer til neglene’. Det er nogle af de smage jeg synes aller bedst om og så giver de super fine resultater, som både kan ses og mærkes 🙂

Har du mon nogle favoritter, eller har du erfaringer med andre ligende produkter?

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.