Blandet Opskrifter

Sukkerfri Varm Kakao med mælkeskum!

Der er ikke noget mere hyggeligt, end en kop varm kakao her i de kolde vintermåneder. Noget som overraskede mig […]

december 2016

Sarah Posin

Der er ikke noget mere hyggeligt, end en kop varm kakao her i de kolde vintermåneder. Noget som overraskede mig meget, var egentlig selve kalorieindholdet i sådan en kop? Micky og jeg er begge helt vilde med Baresso’s varme kakao, som er lavet med chokoladepinde og flødeskum. Forleden fandt Micky så ud af hvor mange kalorier der er i sådan en omgang, og holy moly det kom virkelig bag på mig.  Jeg er godt klar over at størstedelen af kalorierne kommer fra flødeskummen og mælken og at det derfor ikke er de allerværste kalorier – og uden at julen skal gå op i det helt store kalorieregnskab, så er jeg sikker på, at jeg ikke er den enste her, som snildt kunne drikke sådan et par lækre kopper i løbet af en dag hehe. 

Igår aftes blev Micky ved med at ævle løs om den lækre kakao fra Baresso, så jeg valgte at tage sagen i egen hånd. Jeg vidst at vi havde mælk i køleskabet, ren kakaopulver i skuffen og diverse former for sødemiddel og imponerende nok, så blev det virkelig til en lækker kop varm kakao. Selv Micky var meget overrasket over smagen! Tænker jeg lige vil dele opskriften, selvom den er meget meget simpel – men nu er kakaovejret jo rigtig over os.


Det skal du bruge:

Sådan gør du:

  1. Varm mælken i en lille gryde
  2. Tilsæt kakaopulver og sødemiddel og rør godt rundt
  3. Hæld kakaoen op i en kop og top med flødeskum, eller har du en mælkeskummer, kan du lave mælkeskum.

Det var en lidt sundere og mindre kaloriefyldt kakao. Jeg håber i synes godt om den  Har du nogle lækre juletiltag eller andre små tips, som du selv bruger, så smid det endelig i kommentarfeltet.

Rigtig dejlig dag!

Affiliate 

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.