Blandet Kosttilskud Skønhed

Sund & smuk med olie og juice fra MK

Har netop modtaget et nyt og spændende kosttilskud som jeg egentlig længe har tænkt på, gerne ville prøve..   Omega3 og D-viatmin har […]

juli 2016

Sarah Posin

Har netop modtaget et nyt og spændende kosttilskud som jeg egentlig længe har tænkt på, gerne ville prøve..  

13770447_1741464006111712_6579424708489080000_n

Omega3 og D-viatmin har altid været en del af mine daglige kosttilskud, som i også kan se i min ‘Min osttilskuds-guide’. Jeg elsker at give min krop det den har brug for og jeg kan netop mærke at det gør en forskel på mine led. Nu er det på tide at teste de her populære olier fra MK, Maibritt Krewald

Men hvorfor er de egentlig så gode..?

Det siges at folk har fået tydelige resultater af at have indtaget olierne i en periode, både hår, hud, negle men også den indre energi bliver bedre. Derfor skal jeg altså også lige se om det egentlig har nogen effekt Som i kan se har jeg både bestilt Olien og juicen, disse to er rigtig gode at blande.

13686580_1741463852778394_1396531190221821361_n

Sådan skal man tage produkterne?

2 spsk (svarer til 2 låg) af både Olie og juice, evt i et lille shotsglas, så det lidt nemmere at få ned. Indtag et shot før eller sammen med din morgenmad. Produkterne skal opbevares køligt og kan holde op til 5-6 uger når flasken er åben.

13627108_1741463952778384_8080189392558267511_n

Hvad er forskellen på produkterne?

MK Organic Pure Oil W –  Olien er specielt god til at forbygge trækmærker og rynker, da den netop giver fugt og øger hudens elasticitet. Olien giver energi og balance i kroppen og styrker både hår, hud og negle så udseenet får et mere sundt look.

Ingredienser:

Økologisk koldpresset Hørfrøolie, økologisk koldpresset Kæmpenatlysolie, økologisk koldpresset Hybenkerneolie, økologisk koldpresset Egyptisk Sortkommenolie.

MK Organic Pure Aronia N –  Aroniajuice som er fyldt med gode og sunde vitaminer, mineraler, jern, samt stærkeantioxidanter. Døjer man med rynker, acne eller karspringninger i ansigt eller krop kan disse resuceres, samt blodsukkeret bliver mere stabilt og inflammation i kan nedbrydes.

Ingredienser:

Juicen er koncentreret og indholder ingen sukker, hvilket er perfekt hvsi man er diabetiker eller holder en sukkerfri diæt. Derudover er alle produkterne økologisk.


…Det lyder jo næsten for godt til at være samt ikke?  Det kan kun komme an på en prøve! Jeg tester lige nu olierne og vil vende tilbage med min bedømmelse og om de egentlig har gjort en forskel…

Hæng på så længe!

sarah posin - signature

 

Sponsoreret produkter efter eget valg, affiliate

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.