Bagværk Opskrifter Sunde snacks

Sunde Ketchup horn!

Mmmh.. sunde pølsehorn uden pølse hæhæ.. Forleden bagte jeg disse lækre horn med ketchup og opskriften er virkelig nem, hurtig […]

marts 2017

Sarah Posin

Mmmh.. sunde pølsehorn uden pølse hæhæ.. Forleden bagte jeg disse lækre horn med ketchup og opskriften er virkelig nem, hurtig og ikke mindst lækker! Jeg mangler tit en sund snack, eller en lille hurtig hapser at have med på farten, og de her Ketchup horn er helt perfekte!

Uden mel, ingen tilsat sukker og så skal du kun tilsætte vand og ketchup – har nemlig været igang med endnu en bagemiks, og denne gang ‘Chiabrød’

Det skal du bruge:

  • Chiabrød miks fra Sukrin HER
  • Easis Ketchup HER

Er du ikke så meget til ketchup, så kan du jo bruge lige det du har lyst til; pølse, pesto, ketchup, skinke osv.

Jeg er ikke den støreste pølse-elsker, så derfor har jeg fundet en anden favorit, nemlig ketchup. Jeg er ret vild med Easis Ketchup, da den både smager helt fantastisk og så indholder den også færre kalorier, end mange andre ketchup’er -og så er den selvfølgelig uden tilsat sukker.

Hvilke ingredienser tænker du kunne være lækkert, at proppe i sådan et horn her?

Affiliate

Kommentarer

    1. Hej Birgitte 🙂

      Som jeg husker fik de ca. 25 min. på 170 grader. Det er skrevet på brødmiksen, hvor længe og hvor høje grader 🙂
      De er rigtig gode og et godt alternativ!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.