Beauty Skønhedstips

Sunde tænder & god mundhygiejne

Siden jeg var helt lille, har jeg altid gået meget op i min mundhygiejne og børstet mine tænder meget omhyggeligt. […]

marts 2019

Sarah Posin

Siden jeg var helt lille, har jeg altid gået meget op i min mundhygiejne og børstet mine tænder meget omhyggeligt. Jeg husker hvordan jeg som lille faldt i søvn på sofaen, hos mine forældre – men på trods af de trætte øjne, insisterede jeg alligevel på at børste tænder..

Link: Køb elektrisk tandbørste her

Det har heldigvis bragt mange gode ting med sig. Jeg har eksempelvis aldrig haft et hul, eller døjet med mine tænder. 7.9.13

Dog har min ivrige trang for at børste tænder, alligevel sat sig nogle små slidspor. Min tandlæge har faktisk længe anbefalet mig, en elektrisk tandbørste -da det elektroniske børstehovede, kan minimere det slidpres, man kan lave med en normal tandbørste.

Link: Find Oral-B elekstrisk tandbørste her

Nu har jeg lagt min tandbørste på hylden og sat en ny smart, elektrisk tandbørste frem. Nu skal den sørge for, at jeg IKKE lægger for meget pres og slid på bisserne.

Jeg håber den elektriske tandbørste kan minimere mit slid, eller i hvert fald ikke gøre det værre.

Jeg har ikke forstand på, hvilken elektrisk tandbørste der er bedst i test. Men Oral-B er et brand man kender, så mon ikke denne model, er alle pengene værd!

Selve designet, synes jeg er rigtig fint og den er ikke nær så grim, og voldsom, som andre elektriske tandbørster kan være 🙂

LÆS OGSÅ: En snak om den uønsket hårvækst

Kan i huske de elektriske tandbørster, hvor man på børstehovedet kunne skifte farven på ringen? Så man hele familien kunne bruge samme elektriske tandbørste? Jeg ved ikke om det stadig fåes?

LÆS OGSÅ: 8 af mine beauty favoritter

Da jeg var yngre, kan tydligt huske, hvordan jeg synes tandbørsten kilede i næsen. Idag synes jeg egentlig den er meget rar, at bruge og man får hurtigt børstet hele gebisset igennem. Der er ikke noget bedre end følelsen, af helt rene tænder! Mmmh.. ☺️

Hvilken tandbørste fortrækker du? Og har du haft nogle gener med din tandbørstning?

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.