Blandet

Til den uønsket hårvækst..

Det gode vejr har ikke heeelt forladt os endnu og vi har stadig dage, hvor de bare ben sagtens kan […]

januar 1970

Sarah Posin

Det gode vejr har ikke heeelt forladt os endnu og vi har stadig dage, hvor de bare ben sagtens kan vises frem. Personligt er jeg selv kæmpe fan af voksbehandlinger og har faktisk benyttet mig af det i flere år efterhånden. Det er så nemt og man skal ikke døje med stubbe, knopper eller irritationer.

Jeg har glædet mig meget til at dele produkt her med jer, men da mine hår først lige er blevet lange nok, har det først kunne lade sig gøre, at teste produktet nu. Så her kommer en lille ‘Sådan bruger du voks i hjemmebrug’ video. Kig med her..

 

Jeg blev præsenteret for Pearl Wax, som jeg bla også har set andre bloggere og instagrammere bruge. De små voksperler kan fåes i mange fine farver og det ligner næsten noget som man har lyst til at spise 😉

Personligt HADER jeg at skulle barbere mig, da jeg ofte bliver lettere irriteret og så vokser hårene bare lynhurtigt ud igen. Derfor har jeg faktisk benyttet mig af voksbehandlinger i over 6 år og man kan tydeligt se, hvordan der kommer færre hår med tiden, fordi hårsækken bliver hevet ud gang for gang. Jeg elsker det!

 

 

Pearl Wax har lavet et voksapparat, som nemt kan bruges til hjemmebrug. En startpakke koster kun 359 kr. (kan findes her) og så har du til mange gange voksning.

Du kan sagtens vokse dig selv eller gå sammen med en veninde og gøre det i fællesskab. Ofte kan det være ret grænseoverskridende at hive voksen af selv, så derfor kan det være meget rart at have en som bare kan hive til, når man mindst venter det 😉

 

 

Voksen kan du bruger alle steder på kroppen; arme, armhuler, ben, lår, bikinilinje, overlæbe eller hvad du lige har af uønsket hårvækst? Når du først har fået en voksbehandling, holder det ca. 3-4 uger før hårene igen vokser ud for ny – det er virkelig rart, at man ikke skal bekymre sig om det i en periode!

Jeg har selv fået anskaffet mig min egen lille voks maskine, så nu kan jeg nemt og hurtigt lave voksbehandlinger herhjemme. Jeg har lavet en lille kort video, hvor jeg viser hvordan man bruger voksen..

 

https://youtu.be/uSnwUOlN5Xo

| Reklame link |

Pearl wax startpakke – få 10% her

 

Fordele ved voksbehandling:

  • Skånsom for huden og du undgår bakterier, som du ofte kan få under barbering
  • Hårene vokser ud bløde og med tiden kommer der færre hår på det område du vokser, da du hiver hele hårsækken med ud
  • Du skal ikke bekymre dig om din hårvækst, da det holder op til 3-4 uger før du skal vokse igen
  • Du kan fortage behandlingen hjemme. Det er simpelt og billigt!

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.