Blandet Skønhed

Ting jeg ikke kan undvære i min makeup taske…

Affiliate | Forleden skulle jeg pakke en lille taske og ville derfor have lidt makeup med – normalt har jeg en […]

oktober 2017

Sarah Posin

Affiliate | Forleden skulle jeg pakke en lille taske og ville derfor have lidt makeup med – normalt har jeg en kæmpe makeup taske, men fordi pladsen var ret begrænset, ville jeg bare tage det mest nødvendige med. Tanken slog mig så ‘hvorfor fanden har jeg så alt det andet?’ 

Tænkte derfor at jeg ville vise jer lidt af de ting, som jeg bruger aller mest og som er et must have i min makeup pung!


  • Young blood mineral foundation – en løs pudder som jeg egentlig har brugt i flere år. Af og til har jeg prøvet andre brands, men falder altid tilbage til den her, da den simpelthen bare giver det flotteste resultat! Den blender så flot og naturligt ind i huden, uden at man får et alt for makeuppet look. (Link til produktet)
  • Loréal Mega Volume – den bedste mascara nogensinde! Jeg elsker virkelig den her, da den får mine vipper til at blive rigtig fine, fyldige og lange – uden at klumpe eller fnuller af i løbet af dagen. Den holder desuden også ret godt under træning, selvom den ikke er vandfast. (Link til produktet)
  • Revitalash Hi-def tinted brow Gel – jeg er blevet ret glad for at forme mine øjenbryn med gele, da de kan sættes på den måde man ønsker og de kommer til at se mere fyldige ud. Jeg har brugt den her flittigt siden jeg fik den og jeg er helt vild med den, da den giver en let brun farve til brynet og får dem til at sidde flot hele dagen. Jeg var lidt nervøs for om den kunne tåle sved under træning eller om man så pludselig ville stå der uden bryn og brun farve ned at kinderne, men den holder 100% (måske er den vandfast?) Hvis jeg har en dag hvor jeg ikke orker at have mascara på, så kan man også bruge den her på vipperne, for at få en lille smule farve vipperne. (Link til produktet)

Er jeg den eneste som elsker at se hvad andre har i deres makeup pung? eller studere mine veninder når de lægger deres makeup? Det er så forskelligt hvordan man gør de forskellige ting og hvilke produkter man godt kan lide at arbejde med.

Hvilke produkter kan du ikke undvære og har du andre spændende produkter som du vil dele? Smid dem endelig i kommentarfeltet og lad mig se hvad du bruger mest ❤

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.