Beauty Hudpleje

Top 3 bedste ansigtcremer

I sidste uge skrev jeg et indlæg om den nye ‘Ole Henriksen Face Primer’, hvor jeg i den sammenhæng nævnte, […]

april 2019

Sarah Posin

I sidste uge skrev jeg et indlæg om den nye ‘Ole Henriksen Face Primer’, hvor jeg i den sammenhæng nævnte, at jeg også har bestilt en helt ny ansigtcreme. Heldigvis har Billigvoks.dk dag til dags levering, så cremen har været i brug et par gange, og er nu klar til en lille anbefaling herfra..

Link: Spar op til 25% på ansigtcremer

Jeg har virkelig været mange ansigtscremer igennem og der findes jo et hav af mærker og forskellige formål. Derfor vil jeg i indlægget her, samle op på de 3 bedste ansigtscremer, som jeg har prøvet igennem tiden.

Link: Spar op til 62% på Ole Henriksen produkter

Ole Henriksen Truth C-Rush Brightening Gel creme (spar 10%)

Den nyeste i min “samling”. Jeg fik anbefalet cremen af min veninde, da hun selv havde købt den. Hun havde den med på vores tur til Istanbul, hvor jeg fik lov til at prøve en lille klat. Jeg kunne virkelig mærke, at min hud blev så fin & lækker blød. Så den måtte jeg altså have fingrene i.

Cremen har den lækreste, mest friske duft. Jeg elsker den! Huden efterlades silkeblød, uden at fedte og gør det muligt at lægge makeup direkte efter.

Ansigtscremen indholder C vitaminer, er uden parabener og så udglatter den de fine linjer og efterlader huden med den fineste glød.

Link: Ole Henriksen dagcreme – Spar 10%

Ole Henriksen Truth Revealed Brightening SPF 15 (spar 10%)

Ja.. jeg er vild med Ole Henriksen’s produkter Her er et must have igen fra ‘Truth serien’. Ansigtscremen tilføjer en masse fugt, har en anti-aging effekt, dufter helt fantastisk OG så indholder ansigtscremen solfaktor 15, som jo er så vigtigt, for at holde vores hud ungdommelig.

Læs også: Derfor er det vigtigt at vælge en dagcreme med solfaktor

Er du på udkig efter en lækker ansigtcreme med solfaktor, så kan jeg varmt anbefaler denne!

Link: Find alle produkter fra Ole Henriksen & spar op til 62%

Ecooking dagcreme (spar 27%)

Ecooking gør det virkelig godt! De har lavet så mange lækre produkter, både ansigtcremer, serumer og ansigtsmasker.

Jeg har også før nævnt Ecookings produkter (find indlægget her), da de er ret effektive og bla. har lavet den populære syre peeling, som jeg selv er ret vild med.

Læs også: Fyldige bryn & lange vipper på kun 3 uger

Ecooking’s produkter er rene, vegansk og indholder kun naturlige ingredienser.

Er du ude efter ansigtsprodukter, som ikke indholder parfume og unaturlige ingredienser, så skal du måske kigge lidt nærmere på Ecooking’s produkter.

Hvilke ansigtscremer kan du anbefale? 🙂 Smid endelige dine favoritter i kommentarfeltet..

Kommentarer

 1. rigtig god anmeldelse
  det eneste der lige slår mig i øjnene er at du stikker fingere ned i dit creme
  man kan på apoteket få en lille spartel som man bruger i stedet
  dermed bliver din creme ikke fyldt med bakterier 🙂

  1. Hej Helle

   Tusind tak for tippet! Jeg må en tur på apoteket. Har godt tænkt over, at det ikke er specielt hygiejnisk, at stikke fingeren i dagcremen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.