Blandet

Top 3 Bedste Tights!

Sportstøj gør enormt meget for ens motivation for træning og især et par gode tights! Men hvad er et par […]

januar 1970

Sarah Posin

Sportstøj gør enormt meget for ens motivation for træning og især et par gode tights! Men hvad er et par gode tights? Jeg synes ikke der er noget mere tarveligt en et par tights som sidder helt løs og med en halv slasket hænge røv. Kender i de tights som sidder kniv skarpt når man tager dem på, men så snart man laver den mindste bevægelse, så få man hængerøv og poser ved knæene? Slut med hænge mås og slatne lårbasser, nu skal jeg fortælle lidt om hvorfor netop jeg er så tosset med det her så kaldte kompression.

For mig er det vigtigt at have tights, som både er gode i kvaliteten, strammer ind og som bare sidder lige hvor de skal når man træner, så derfor går jeg heller ikke på kompromis med pris og hvilket mærke.

Her kommer mine 3 favoriter og hey.. jeg har fundet dem til den aller billigste pris på nettet  Hva’ siger i så??

edfrgthyu

Find dem ➜ her

 ✰ Skins ✰ 

Skins var egentlig de første kompressions tights jeg investerede i. De er så lækre i kvaliteten og så sidder de bare som limet fast til kroppen. Det jeg synes er så lækkert ved det her kompression, er at man kan komme ud i en masse posisationer, uden at man får hængerøv eller at de bliver slappe i knæ og numse.  De er super enkle i designet, lette i kvaliteten og de er måde gode til fitness og løb.

Normal pris 799 ,-

 

dfghj

✰ 2XU Mid-Rise ✰ 

2xu har fuldstændig samme lækre kvalitet som Skins. De har deres meget kendetegnet logo, det store kryds på både lår og læg og dem kan man så få i alle mulige forkskellige farver. Jeg har selv med sort, pink og deres nye model mid-rise, som har bred linning. Mid-rise er absolut min favorit!  Jeg elsker elkser eeelsker den bredde linning og kan slet ikke forstå at andre vælger at lave rights med små smalle og stramme linninger, de er bare skide irriterende for os piger. Modellen her har bred linning, en lille lomme til en nøgle som sidder foran (mega praktisk) og så fås den både med deres trationelle logo med det synlige X og to varianter med små prikker, som danner et diskret logo, i både sort og sølv. Jeg har selv den i sort, men bliver snart nødt til at eje den sølv. Hvilken en synes du bedst om?

Normal pris 1099 ,-

Her 571 ,-

sarah-posin-logo-blog

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.