Træning Træningstips

5 gode ting ved at træne med dine veninder!

Det er ved at være lidt tid siden, at jeg sådan for alvor har trænet som jeg “plejer”. Jeg har […]

december 2017

Sarah Posin

Det er ved at være lidt tid siden, at jeg sådan for alvor har trænet som jeg “plejer”. Jeg har haft en lille skade i min lænd, så derfor har jeg taget det stille og rolig. Desværre kan jeg godt mærke at de tunge og hurtige løft, er lidt hårdere for kroppen, selvom man jo så gerne vil! 

De dage hvor jeg ikke har trænet eller ikke har set pigerne i centeret, har virkelig fået mig til at sætte pris på det vi har! Hold op hvor glæder jeg mig til at være fit for fight igen! Andre end mig som elsker at træne i fællesskab?


Her er 5 gode ting ved at træne med veninderne…

1. | Du har nemmere ved at komme ud af døren, da du har en aftale..

2. | Du får dit sociale behov dækket og du får sludderet med veninderne. Winwin!

3. | I lærer hinanden at kende, på et andet område og det kan styrke jeres forhold i andre sammenhænge..

4. | I kan presse hinanden, til at yde jeres bedste!

5. | Træning bliver pludselig til sjov, lej og hygge – istedet for en sur pligt og noget man “burde” gøre.


Hvad kan du bedst lide? Træning med vennerne/veninderne eller på egen hånd? 

 

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.