Træning Træningstips

Træning når man lever pendlerlivet..

Den sidste uges tid har jeg være i København, som jeg jo pendler en del frem og tilbage til. Når […]

august 2018

Sarah Posin

Den sidste uges tid har jeg være i København, som jeg jo pendler en del frem og tilbage til. Når jeg er på besøg her, skal træningen selvfølgelig holdes ved lige, ellers ville jeg nok gå hen og blive ret bims i låget, hvis det ikke var muligt. Heldigvis findes der en del fede steder, såsom Repeat som jeg bla har medlemskab til – de åbner jo snart dørene op for os Århusianere. Det skal i glæde jer til!

Link til den nye sportskollektion fra Hunkemöller 

Derudover bor min kære veninde, Julia i københavn. Hun valgte at rykke rødderne op og flytte for godt og vel et halvt år siden. Julia og jeg lavede en del crossfit sammen i Århus og heldigvis fortsætter vi de gode WODs, når jeg er på besøg.

Læs også: Gratis medlemskab til Mofibo – mine bedste lyd -& Ebøger 

En del har spurgt hvilke steder jeg selv fortrækker at træne, når jeg er i København og som det er lige nu, kører jeg egentlig lidt en blanding af både Repeat medlemskab, som mest af alt er styrketræning -og så besøger jeg af og til Butchers lab, som faktisk er venneklub med Århus Crossfit. Her kan man altid lave et drop in og tage en træning eller hold.

I morges tog Julia og jeg et hold inden arbejde og den var ret hård. Så hvis i såvel har brug for at brænde lidt krudt af, så får i den lige her 😉

40 – 50 – 60 – 70  Double Unders 

20 – 25 – 30 – 35  Wallballs

 

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.