Træning Træningstips

Sommerferie & træning uden fitness!

I sidste uge holdte jeg ferie med hele familien, hvor vi havde lejet et lækkert sommerhus i Blåvand, med pool […]

juli 2017

Sarah Posin

I sidste uge holdte jeg ferie med hele familien, hvor vi havde lejet et lækkert sommerhus i Blåvand, med pool og gå afstand til strand og vand – så lækkert! En hel uge uden træning, er for mig laaang tid  og jeg havde derfor tænkt tanken om, hvordan fa’en jeg lige kunne få rørt mig bare en lille smule under ferien.

Jeg synes helt klar at der skal være tid til ferie og afslapning, men jeg elsker virkelig at røre mig og få brændt lidt energi af. Heldigvis var vejret helt fantastisk, så jeg fik løbet et par ture og overraskende nok, var familien klar på at lave lidt fælles cirkeltræning i haven, så på den måde fik vi lavet lidt sjovt og aktivt sammen. 

Mange af jer står sikkert også i denne situation, at i enten skal ud og rejse, i sommerhus eller noget helt tredje, hvor fitness centeret måske ikke ligefrem er første prioritet! Grib fat i familien og prøv se om i kan få lidt sjov ud af det – her er vores lille cirkeltræning, som vi lavede i haven..


5 RUNDER:

  • 10 Double unders (eller 20 normale ship) 
  • 10 Air Squats
  • 10 Armbøjninger (kan laves på knæene) 
  • 10 Rows (Vi lavede den i et gyngestativ)
  • 20 Lunges 

Udover vores lille cirkeltræning, løb jeg nogle ture med min moster og hendes kæreste, svømmede lidt baner i poolen og hoppede en hel del i trampolinen med de små – en god, nem og ikke mindst sjov måde at få rørt sig lidt på i sommerferien! ☀

Hvilke ting laver du på din ferie, for at holde dig igang?  ✌

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.