Træning Træningsprogrammer

Video: Et effektivt træningprogram med kettlebell

En del af jer efterspurgt træningsvideoer og jeg forsøger af og til at smide lidt op på min youtube kanal, […]

august 2018

Sarah Posin

En del af jer efterspurgt træningsvideoer og jeg forsøger af og til at smide lidt op på min youtube kanal, som også bliver delt her på bloggen. Jeg modtog forleden de her nye, lækre tights fra Hunkemöller’s nye sportskollektion og tænke det var helt oplagt at lave en lille træningsvideo, så i også kan se de fine tights in action!

Jeg har strukket et lille, men effektivt programmet sammen, som passer til alle niveauer – her kan vægten justeres, så man selv vælger hvor meget man vil presse den. Kig med her og få et par gode kettlebell øvelser til både ben, baller, ryg, core og arme..

 

Læs også: Få stramme faste baller med elastiktræning

 

I videoen her bruger jeg en kettlebell på 16 kg, jo sejere og bedre du bliver til øvelserne, jo mere kan du stige i vægt 🙂

Jeg er selv ret fan af den her måde at træne på. Det minder en smule om cirkeltræning eller crossfit, med de små stationer og den effektive træningsaktivitet. Træningsprogrammet er ret hurtigt overstået, så har du en travl dag eller skal du afslutte din styrktræning med en sidste lille finisher, så er den her workout helt perfekt!

 

Læs også: Sådan skaler du crossfit øvelser, til dit niveau

 

Du finder alle øvelserne under videoen. Du kan bruge workouten som inspiration til din egen træning, eller tilføje nye, eller flere øvelser til 🙂

Rigtig god træning! Og lad mig endelig høre hvad du tænker om programmet <3

Træningsprogram med kettlebell

  • 10 Goblet squats
  • 10 Sumo deadlift high pull
  • 10 Kettlebell swings
  • 10 Russian twist

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.