Stil og Inspiration

Inspiration til dit nye trænings tøj

Lige lidt inspiration til sports garderoben 😛 Det er altid vigtigt med lidt nyt og lækkert gear. Jeg synes personligt […]

marts 2015

Sarah Posin

Lige lidt inspiration til sports garderoben 😛 Det er altid vigtigt med lidt nyt og lækkert gear. Jeg synes personligt at det er med til at holde motivationen i top!

Lige nu er jeg rigtig glad for de her helt basic t-shirt i bomuld. De er super lækre at træne i og så er det rart med lidt andet end de syntetiske trænings trøjer. Jeg har efterhånden et par stykker en i sort, hvid, blå og navy – tror jeg har fundet mit næste køb! 😀

Squat that but ☝️ @nlundorff

10403485_1553837811541000_4287148072058361405_nJeg elsker sorte tights og ejer kun nogle få tights med lidt farve på. Jeg synes det er super smart med grå eller mønster tights, men nu har jeg endnu engang forelsket mig i et par sorte tights 😀 PIS OS! De koster kun 399,- og er fra Reebok. De laver nogle rigtig lækre tights i virkelig god kvalitet og så synes jeg de har en rigtig fin detalje med det gennemsigtige net ned at benet. 😉

dfgh

1)349,-HER 2)399,-HER 3)249,-HER 4)49,-HER 5)360,-HER 6)899,-HER 7)79,-HER

Jeg har i forvejen en smart shaker i lilla og bliver nødt til at eje en mere! De er virkelig gode og rigtig behagelige at rande rundt med i fitness centeret og så er de også en smule mere feminine 😉

Her var lidt inspiration til trænings garderoben 😀 Ha’ en dejlig aften!

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.