Begivenheder Blandet Hverdag & velvære

Turen går til…

(Sponsoreret)  Lige nu sidder jeg i toget på vej til Københavens lufthavn.. De næste par dage står nemlig på noget meget […]

maj 2017

Sarah Posin

(Sponsoreret)  Lige nu sidder jeg i toget på vej til Københavens lufthavn.. De næste par dage står nemlig på noget meget spændende, som jeg har glædet mig meget til!

Turen går til Kroatien, hvor jeg de næste par dage skal skyde en masse fede billeder med Hunkemöller. Det er sindsygt grænseoverskridende for mig, da der er pænt stor sandsynlighed for at skulle vise lidt hud. Min krop har ikke set skyggen af en solstråle siden sidste sommer hæhæ.. så lad os krydse fingre for at fotografen har et lækkert, solbrunt filter, som han kan smide over!

Jeg glæder mig sindsygt meget, men det er også en følelse af nervøsitet, da jeg kaster mig ud i noget som jeg ikke har prøvet før – både som model, men også at rejse alene og skulle arbejde med mennesker som ikke er dansk talende OMG!

Vi er 4 ambassadører fra Hunkemöller, en fra hvert land og jeg er super spændt på at møde de andre piger! Jeg modtog forleden denne fine Hunkemöller kuffert, hvor der bla. lå billeder af pigerne, kender i dem?

@whoisthatblonde @elkesockeel @allaboutnori @lices.se

Jeg håber i har lyst til at følge med på vores tur. Bloggen vil naturligvis blive opdateret med flere billeder og ellers kan i følge med på min instagram og snapchat..

Vi seeees!

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.