Stil og Inspiration

UDSALGS FUND: 5 lækre Sneakers

Så står der sneakers på programmet!! Jeg trænger virkelig til et par nye træningssko. Det er virkelig sjældent at jeg […]

januar 2016

Sarah Posin

Så står der sneakers på programmet!! Jeg trænger virkelig til et par nye træningssko. Det er virkelig sjældent at jeg køber nye sko og bruger dem helst til de er slidt godt og grundigt  Men nu stikker min lilletå ud af hullerne, så mon ikke det er på tide hehe 

Jeg har derfor været på udsalgs-rov og fundet nogle ret lækre sneakers som er sat gevaldigt ned. Hvad synes i?

sdfgh

//1. 619,- //2. 419,- // 3.  779,- // 4. 679,- //5. 709,- //6. 559,-// 

 

Hvilke sneakers kan du anbefale? 

blog-signatur

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.