Konkurrencer Kosttilskud

Update på MK Olie & Juice + Vinder af konkurrencen!

Nu er der efterhånden gået lidt tid, siden jeg sidst skrev et indlæg om ‘Min anmeldelse af MK Olie og aronia […]

august 2016

Sarah Posin

Nu er der efterhånden gået lidt tid, siden jeg sidst skrev et indlæg om ‘Min anmeldelse af MK Olie og aronia Juice’ og sideløbende har jeg jo også afholdt en lille konkurrence. Vinderen er nu fundet… 

Og stort tillykke til Kia Blom!

Du har helt ret i logoet fra Helsebixen.dk  – Et grå og grønt hjerte, der tilsammen danner et kryds, der ligner en fin lille firkløver. Og som du siger, så bringer det nemlig held, Tillykke!   ☺

Jeg håber du bliver glad for produkterne, de bliver sendt afsted i en fart!

13627108_1741463952778384_8080189392558267511_n

Som lovet skrev jeg jo tidligere, at jeg ville lave en lille opsummering på produkterne – kan jeg mærke nogle resultater? og hvad synes jeg generelt om produkterne?

Tjaa.. det er jo altid så svært med sådan nogle ting, om det reaelt er noget man kan mærke eller er det noget man bilder sig ind man kan?  Helt ærlig.. så har jeg ikke har været så flittig til at tage det hver eneste dag, så jeg fortsætter indtil dunken er helt tom. Jeg synes virkelig at det er svært at få ned (især olien) da jeg ikke bryder mig så meget om olie konsistensen i munden. Heldigvis bliver det lidt bedre ved at blande juicen i, men det er godt nok ikke noget som skal nyders men bare skylles hurtig ned! 

Det eneste jeg umiddelbart kan fortælle, udfra de få gange jeg har taget det, er at min hud har fået meget mere fugt. Jeg har været på en pillekur i nogle måneder, som netop får min hud til at tørre ekstremt meget ud. Det er somom at efter jeg har taget olien her, er min hud blevet fugtet mere og samtidlig knirker og knager mine skuldre ikke nær små meget når jeg eksempelvis laver skulderpres  hehe så lidt har det hjulpet, men jeg fortsætter processen!

13686580_1741463852778394_1396531190221821361_n

Hvis du har nogle erfaringer med MK olie og juice, så smid endelige en kommentar i feltet under indlægget!

Tak til alle som har deltaget, der kommer selvfølgelig flere konkurrencer løbende – Ha’ en dejlig daaag!

sarah posin - signature

Sponsoreret produkter, Affiliate

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.