Aftensmad Opskrifter Tilbehør

En liste over vegetarisk kød-erstatning…

Hey piger! Håber i har haft en SKØN weekend ❤ I sidste uge begyndte jeg på et indlæg med lækre opskrifter […]

marts 2017

Sarah Posin

Hey piger! Håber i har haft en SKØN weekend ❤ I sidste uge begyndte jeg på et indlæg med lækre opskrifter på forskellige vegetar retter – dem vil jeg selvfølgelig dele det med jer, så snart at opskrifterne er klar! Men som en lille start på en ny frisk uge (ny uge, ny sund start, ikk? ), deler jeg her et par gode alternativer til dig, som ønsker at erstatte kødretterne med lækre alternativer til kød…

En ting der tit overrasker folk, er når jeg fortæller, at jeg støreste delen af mine år, har været vegetar. Okay.. jeg har godt nok spist fisk og kylling i små mængder, så lidt skabs-vegetar (som en tidligere efterskolelærer kaldte mig) Sjovt nok begyndte jeg for real, at spise oksekød og andet efter alt det bikini-fitness-halløj – derfor har jeg egentlig altid haft en meget nem og naturlig tilgang til det her med at være kreativ med maden, både salater og diverse retter uden kød og det at bruge proteinrige alternativer.

Derfor tænker jeg at dele et par af mine yndlings alternativer og vil selvfølgelig opdatere bloggen med opskrifter, hvor de her ingredienser indgår..


Vegetarisk køderstatning:

 

Proteinrige grøntsager du kan erstatte med kød?


Hvilke kød erstatninger bruger du selv? og har du en lækker vegetar opskrift, som du har lyst til at dele? 

Affiliate

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.