Stil og Inspiration

Her er den! Vero Moda wrap dress

(Affiliate) Det er vidst ikke gået nogens næser fordi, at prikket slå-om kjoler, har været et kæmpe hit denne sommer. Jeg […]

september 2017

Sarah Posin

(Affiliate) Det er vidst ikke gået nogens næser fordi, at prikket slå-om kjoler, har været et kæmpe hit denne sommer. Jeg har selv været på udkig efter den populære kjole fra Vero Moda, da den fåes i flere fine farver og kun koster 260 kr. Desværre har kjolen altid været udsolgt, men hvis du stadig ikke har fået fingrene i en, så har jeg fundet den på nettet her..

» Køb Vero Moda henna dot wrap dress ➔ HER

Heldigvis har jeg været så heldig at få fingrene i en, da min veninde tilfældigvis havde købt to forskellige farver – da hun var i tvivl om hvilken farve hun skulle beholde. Selvom vejret måske ikke er det mest sommerlige lige pt. skal jeg nok finde en lejlighed til at hoppe i den  Den er så fin og feminin på samme tid og så er den lavet af 100% polyester, så den kan krølles sammen i en kuffert uden at blive krøllet!

| Kan købes på Zalando.dk >>HER |

Kjolen er hurtig udsolgt i butikkerne, så man skal virkelig være heldig at få fingrene i en og i den rigtige størrelse – men jeg har fundet den på Zalando.dk, så skal du have fat i den nu, skal du være hurtig NU! 

Det var alt for nu.. rigtig dejlig dag! ❤

Kommentarer

  1. Hej Jeannie 🙂
   Åh jeg er ikke lige ved den nu, men jeg mener det er XS 🙂
   Kan se den er sat ned nu – lækkert!

   Knus!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.