Beauty Skønhed Skønhedstips

Video: De bedste produkter & ting jeg ikke kan undvære!

En lidt anderledes måde end hvad jeg plejer.. men jeg har lavet en lille video, hvor jeg fortæller lidt om, […]

august 2018

Sarah Posin

En lidt anderledes måde end hvad jeg plejer.. men jeg har lavet en lille video, hvor jeg fortæller lidt om, hvilke produkter jeg bruger og hvordan jeg bruger dem. Her tipper jeg selvfølgelig til nogle af de bedste tilbud på produkterne bla. den selvbruner jeg bruger, vippeserum og den populære hårbørste fra Mason Pearson.

Jeg håber i har lyst til at kigge med -og lad mig endelig høre, hvilke produkter der er dine yndlings..

Reklame links

  • Madison hårbørste (efterligning af Mason Pearson) – LINK HER

En af de bedste hårbørster jeg har prøvet. Madison er en tro kopi af den populære hårbørste fra Mason Pearson, som normalt koster 900-1000 kr. (Du kan finde link til den her) Madison har formodet at lave en helt identisk hårbørste, som kun ligger til 200 kr. Så her er virkelig en del penge at spare, hvis du stadig er på udkig efter en rigtig god hårbørste til både langt eller kort hår.

Det som er så fantastik ved børsten, er at den er lavet af svinehår, som trækker ens naturlige fedtlag igennem håret – det plejer og giver håret ekstra shine!

  • Bedste selvbruner til krop og ansigt – LINK HER

Det her er absolut en af de bedste selvbrunere jeg har prøvet og det er altid den jeg falder tilbage til! Jeg har haft den i en del år og bruger den både til ansigt og krop. Den holder sig flot og giver en let glød! Væsken er klar som vand og nem at påføre, med en lille handske. Det er en af de billigste selvbrunere, men også en af de aller bedste jeg har brugt!

 

  • Bedste mineral foundation pudder – LINK HER

Youngblood mineral foundation er virkelig den bedste pudder jeg nogensinde har prøvet! Den giver det pæneste og mest naturlige look og dækker små ting, uden at dække for meget 🙂 Farven som jeg bruger hedder ‘Toffee‘ og jeg kan både bruge den vinter og sommer, uden at der kommer farveforskel.

 

  • Den lille praktiske makeup børste – LINK HER 

Udover at pudderbørsten er ret fin med de små diamanter, så er den også ret praktisk da den ikke fylder så meget og så har den bare de blødeste hår og er virkelig lækker at påføre makeuppen med. Min har holdt i et par hår nu og jeg kunne godt trænge til en ny snart, da hårene bliver lidt slidt med tiden.

 

  • Bedste produkter til at optegne øjenbryn

Det er meget forskelligt, hvordan man fortrækker at tegne sine bryn op og hvilke produkter man bedst kan lide at arbejde med. Jeg kan personlig bedst lide, at brynet ikke ser alt for optegnet ud og er mere hen i det naturlige – selvom jeg stadig gerne vil bringe lidt farve til.

Jeg starter altid med at markere formen på mit bryn, med en øjenbryns blyant (eller hvad det hedder). Jeg elsker den lille børste som sidder på selve blyanten, den gør det nemt at fordele farven i brynet og på den måde bliver brynet heller ikke nær så markeret.

Til sidst bruger jeg let en øjenbryns gele, til at holde formen på brynet og man kan rette til, som man ønsker hårene skal forme sig 🙂

Øjenbryns blyant – LINK HER

Øjenbryn gele – LINK HER 

 

  • Bedste og billigste serum til lange naturlige vipper 

Vippeserum er seriøst et af mine yndlingsprodukter! Det er helt vildt hvilke resultatet man kan få, på virkelig kort tid og det gør SÅ meget ved ens udseende, at have lange, fyldige vipper. Jeg har fornyligt skrevet et indlæg, hvor jeg anbefaler de bedste serumprodukter på markedet og her er Revitalash, M2 og Iglow iblandet. Du kan læse indlægget her og se mine før og efter billeder

Revitalash – LINK HER

M2 Lashes – LINK HER 

IGlow serum – LINK HER

 

  • Bedste Mascara til lange, fyldige vipper – LINK HER 

Jeg har brugt denne mascara i flere år og håber virkelig aldrig den bliver taget ud af sortiment! Børsten er lavet af de “tradtionelle” mascara børstehår (jeg er ikke så meget for de nye gummi børster) Og så er selve børsten ret stor, så den bringer virkelig volume og fylde i vipperne. Derudover holder den sig flot og jeg kan snildt sove med den på eller såvel træne og svede, uden at den smitter af eller smuldre.

 

Den her deodorant er uundværlig! Det er nok den bedste deo jeg har haft, da den helt blokerer for sveden. Jeg har en bekendt som har tippet om, at man såvel kan bruge den andre steder på kroppen – eks. på panden eller overlæbe hvis man skal noget og man helst vil undgå at svede 😉 Smart ikk!?


Nå.. lad mig høre hvilke favoritter i har? Og hvilke produkter i bare ikke kan undvære…

 

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.