Beauty Hårpleje Skønhedstips

(VIDEO) Min guide til øjenbrynsfarve..

Hej piger ❤ En del af jer har spurgt indtil mine bryn og hvilke produkter jeg bruger. Som i ved har […]

marts 2017

Sarah Posin

Hej piger ❤ En del af jer har spurgt indtil mine bryn og hvilke produkter jeg bruger. Som i ved har jeg jo brugt M2 Lashes til mine vipper, men mine bryn har jeg egentlig altid farvet med permanent øjenbrynsfarve. Det er præcis samme produkt og metode, som det du kan få fortaget hos din frisør. Jeg er bare ret fan af at kunne gøre tingene selv I videoen her, viser jeg hvordan jeg plejer at farve mine bryn og hvordan man nemt kan fjerne farven, hvis man får den på huden. Kig med her og se hvordan du får de smukkeste, naturlige øjenbryn…


Find alle produkter fra Refectocil HER


Her er et før og efter billedet, samt en lille video af hvordan du bruger produktet – kig med her…

Jeg elsker seriøst produkterne her og har brugt dem i flere år (siden jeg boede hjemme tror jeg faktisk). Jeg bruger farven til både bryn og vipper -og er helt klart et uundværligt produkt for mig, da det gør at man ser liiidt mere normal ud, uden makeup Nu hvor solen snart er på vej og ens hår bliver lysnet af solen, så er det også et helt perfekt produkt!

FØR & EFTER

 | Farve nr. 3 | Base væske | Remover | Børste | Øjenbryns gelé |

Produkterne er ret billige og koster fra 39 – 100 kr. Jeg har haft de samme produkter i flere år og har først lige fået mig en ny farve, så det er noget du ikke skal ud og købe flere gange 

Du kan finde alle produkterne under billedet – og husk at der findes forskellige farvenuancer, alt efter om du er lyst, mørk, grå eller rødhåret. 

Jeg håber i kan bruge min lille øjenbryns-guide. Lad mig endelig høre fra jer, hvis i har spørgsmål..

Rigtig god fornøjelse!

Sponsoreret, efter eget valg

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.