Cover

(VIDEO) Min guide til øjenbrynsfarve..

Hej piger ❤ En del af jer har spurgt indtil mine bryn og hvilke produkter jeg bruger. Som i ved har jeg jo brugt M2 Lashes til mine vipper, men mine bryn har jeg egentlig altid farvet med permanent øjenbrynsfarve. Det er præcis samme produkt og metode, som det du kan få fortaget hos din frisør. Jeg er bare ret fan af at kunne gøre tingene selv 😆 I videoen her, viser jeg hvordan jeg plejer at farve mine bryn og hvordan man nemt kan fjerne farven, hvis man får den på huden. Kig med her og se hvordan du får de smukkeste, naturlige øjenbryn…


Find alle produkter fra Refectocil HER


Her er et før og efter billedet, samt en lille video af hvordan du bruger produktet – kig med her…

Jeg elsker seriøst produkterne her og har brugt dem i flere år (siden jeg boede hjemme tror jeg faktisk). Jeg bruger farven til både bryn og vipper -og er helt klart et uundværligt produkt for mig, da det gør at man ser liiidt mere normal ud, uden makeup 😜 Nu hvor solen snart er på vej og ens hår bliver lysnet af solen, så er det også et helt perfekt produkt!

FØR & EFTER

 | Farve nr. 3 | Base væske | Remover | Børste | Øjenbryns gelé |

Produkterne er ret billige og koster fra 39 – 100 kr. Jeg har haft de samme produkter i flere år og har først lige fået mig en ny farve, så det er noget du ikke skal ud og købe flere gange 👌

Du kan finde alle produkterne under billedet – og husk at der findes forskellige farvenuancer, alt efter om du er lyst, mørk, grå eller rødhåret. 😊

Jeg håber i kan bruge min lille øjenbryns-guide. Lad mig endelig høre fra jer, hvis i har spørgsmål..

Rigtig god fornøjelse!

Sponsoreret, efter eget valgThis Post Has 6 Comments

 1. Pingback: Permanent farve: Sådan farver du dine bryn & vipper | Sarah Posin

 2. Pingback: Bedste hårkur til slidt hår: Her er min top 4 - Spar op til 60% | Sarah Posin

 3. Sarah Posin

  Hehe tusinde mange tak Pia, hvor er det dejligt at høre, at du synes godt om dem! 🙂
  Jeg skal nok lave mange mange flere af dem 😉

  Rigtig god fredag til dig, knus Sarah

 4. Pia Conradsen

  Det lyder rigtif godt. Det vil jeg se frem til.
  Jeg vil også lige benytte lejligheden til at rose din videor eller måden, du laver dine videoer på. De er naturlige og behagelige at se og lytte til.
  Så lav endelig nogle flere af dem ☺

 5. Sarah Posin

  Hejsa Pia,

  Det er også helt fantastisk, at man har mulighed for selv at gøre det 🙂
  Ja det har du helt ret i.. du skal ikke være nervøs for at springe ud i det. Selvfølgelig skal du være meget opmærksom på ikke at få farven i øjet, da det gør mega ondt (ja jeg har prøvet det hehe) Jeg bruger egentlig bare en gammel mascara børste til at farve vipperne og det forgår på samme måde som hvis du tager mascara på. Det er lidt svært at forklare, men jeg vil se om jeg kan lave en lille video mere, bare med vipperne 🙂

  Knus Sarah

 6. Pia Conradsen

  Hej Sarah

  Tak for en rigtig god video med hvordan man farver sine bryn.
  Jeg har selv farvet bryn nogle gange, men har endnu ikke haft mod på at farve mine vipper, da jeg tror, at det er svært at gøre selv, men jeg kunne rigtig tænkte mig at prøve.

  Du skriver, at du også bruger samme produkt til at farve vipper med, kunne du eventuelt også vise, hvordan du farver dine vipper i en video.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.