Stil og Inspiration

Vigtigste element i vores nye lejlighed..

Når det kommer til indretning af vores nye lejlighed, er der specielt én ting som kommer i første prioritet. Inden […]

september 2019

Sarah Posin

Når det kommer til indretning af vores nye lejlighed, er der specielt én ting som kommer i første prioritet. Inden vi overhovedet havde fundet vores lejlighed, var både Frederik og jeg fast besluttet på, at en ny seng var nummer 1, på vores liste..

Vidste du at..?

En god nattesøvn faktisk er altafgørende for ens sundhed og den måde vi restituerer på. Selvom vi måske ikke er så bevidste omkring det, så kan den dårlige nattesøvn have mange konsekvenser for vores helbred.

Sov dig sund, smuk & slank..

Hvis du går meget op i din træning og de resultater du stræber efter; et vægttab, øget muskelmasse eller såvel en sund, flot hud, uden urenheder? Ja så spiller søvnen faktisk en kæmpe faktor.

Der er mange måder hvorpå man kan sikre sig en dyb nattesøvn. Det kan være klimaet man sover i, belysningen, hvilke stress faktor man er blevet udsat for, inden man falder i søvn; såsom lyset fra vores telefon, computer eller fjernsyn. En sen, hård træning OG selvfølgelig hvilken seng man sover i.

Du har måske prøvet af sove et nyt sted, i en andens seng og har bemærket af din nattesøvn ikke var så godt som du plejer -eller måske du har haft et hotelophold, hvor du bare har sovet helt igennem, netop fordi sengen var helt fantastisk?

Sengegavl fra Bedrenætter.dk

En ny sund start..

Jeg har i flere år ønsket mig en ny, god seng. I min gamle lejlighed havde jeg ikke plads til mere end en 120 seng, så jeg tog beslutningen om at vente med at købe en ny, til jeg en dag ville få mere plads. NU er der plads, så nu var tiden inde, til en god,  ordentlig kvalitetsseng, som man forhåbentlig kan have i mange gode år. 

Som jeg skrev i mit tidligere indlæg, har Fredrik og jeg fået fat i en fin lejlighed på Østerbro, og et nyt spændende kapitel kan nu starte. Jeg glæder mig helt vildt! 

Vores lejlighed er 86 kvm og har god plads til vores drømme seng. Det var et af vores første “fælles” køb og vi var begge overbevist om, at vi SKULLE have en ny, god seng. Vi går begge meget op i vores sundhed og prioriterer virkelig vores søvn.

Hvordan finder man den rette seng..?

Jeg gik lynhurtigt igang med at søge efter bedste senge, til billige priser og fandt hurtigt frem til bedrenætter.dk som sælger direkte over nettet og har sparet mellemledet hos forhandleren – Derfor er priserne også lavere, men kvaliteten stadig høj. 

Hvilken seng har vi bestilt..?

Jeg var i kontakt med bedrenætter.dk og vi fandt sammen frem til, hvilken model der passer bedst, til vores behov. Vi kom hurtigt frem til en kontinentalseng, da man kan bestemme hårdheden i madrassen og derved lave Frederiks side mere fast, da han jo vejer mere end jeg.

Vi får leveret den fineste Venus Luna kontinentalsenger som består af 3 madraslag; en fjedremadras i bunden, en springmadras og til sidst en topmadras, som skulle give den helt perfekte støtte.

Vi har valgt sengen i Sand-farvet, med et aftageligt betræk, som kan vaskes eller skidtes hvis man en dag ønsker en ny farve 😉

Lige nu har vi en sofa med samme funktion og det er VIRKELIG rart, at man har mulighed for at fjerne betrække og vaske det, hvis det skulle trænge.

Den perfekte sengegavl..

En flot sengegavl, har jeg længe ønsket mig, og heldigvis var Frederik også med på den. Vi har valgt den smukkeste sengegavl, som passer til vores Venus Luna seng. Glæder mig SÅ meget til at indrette soveværelset og bringe lidt “hotel stemning” indover 🙂

Update på soveværelset..

Her er et billede af vores nuværende soveværelse, som virkelig trænger til en kærlig omgang maling og en stor flot seng, som vi glæder os så meget til at indrette i rummet. Ingentvivl om, at sengen og den fine gavl, skal sættes i fokus her i rummet 😉

Er du også på udkig efter en ny, god seng, til billige penge? Så hop ind forbi Bedrenætter.dk, som altid kører rigtig flotte tilbud, på en masse gode kvalitetssenge. De har et hav af forskellige størrelser, farver og hårdheder, så tjek det lige ud, hvis du er på udkig efter en ny seng.

Tak fordi i læste med! Jeg opdaterer naturligvis bloggen, med nye billeder løbende

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.