Stil og Inspiration

VILDE Black Friday tilbud!!!

Okay.. Black Friday og Cyber monday står for døren og der bliver helt sikkert en masse gode tilbud at hente. […]

november 2016

Sarah Posin

Okay.. Black Friday og Cyber monday står for døren og der bliver helt sikkert en masse gode tilbud at hente. Har du allerede lagt nogle gotter i indkøbskurven? eller udset dig nogle ting, som du allerede nu ved du skal have fingrene i? Jeg har i hvert faldt fundet et par online butikker, hvor jeg helt sikkert skal kigge forbi – kig med her…

ELLOS.DK

skaerbraet

1. her / 2. her / 3. her

Jeg fik et fint lille skærbræt af nogle veninder i fødselsdagsgave og synes simpelthen de er så fine og dekorative – både i køkkenet, til at anrette på og egentlig også bare som et lille fad, med lidt nips på. Generelt synes jeg at marmor er lidt dyrt, men så faldt jeg over Maya drøms tidligere indlæg, hvor hun netop tippede om de er fine marmorskærebræt og synes prisen er rimelig fornuftig. Men bliver de sat yderligere ned til black friday, så må jeg simpelthen ejet et af dem (eller to måske) 

HELSEBIXEN.DK

blasck-friday-hb

D3 Vitamin, Omega 3, MælkesyrebakterierBrødmixChiafrø, Sukrin Gold

Helsebixen.dk er iblandt en af mine favorit shops, da de produkter jeg bruger allermest.  Jeg ved at de 100% kommer til at køre nogle kniv skarpe tilbud, så derfor har jeg samlet nogle af mine favoritprodukter som er vær at holde øje med. Her er bla. mine daglige kosttilskud som Udo’s Choice mælkesyrebakterier, Purepharma d3 og Omega3 vitaminer – alle 3 nogle ellers lidt dyre kosttilskud.

Zalando.dk

zalando

Bik Bok blonde bluse, Only bukser, DAY rygsække, Nike Presto 

Zalando har mange fine varer og jeg elsker selv at handle her. Imorgen vil der være -50% på over 70.000 varer i 24 timer. Har du allerede udset dig nogle fede ting?

Jeg har allerede fundet de her ting, som jeg tænker er rigtig fine. Nike Presto har jeg selv, men de er allerede sat meget ned, så tænkte jeg lige ville dele det med jer – da det er mine yndlings sneaker lige nu, til både hverdag og træning. 

Asos.dk

asos

Nike Hue, Calvin Klein top, Nike sneakers, Nike sweat pant

Asos.dk vil der være -20% på alle varer selv nedsatte. Tilbudet gælder fra d. 24-29 og du skal huske at bruge koden: GOGOGO

Jeg har på forhånd gemt de her varer, i håb om at de bliver sat ned  Jeg har allerede det er par Nike sweat pant i lys grå, men har længe tænkt på at købe de her mørkegrå, da jeg synes de er så lækre!

Nelly.dk

nelly

Sorte sneaker, Off shoulder kjole, Beige slids kjole, Stropløs blonde bh, Front cross sports bh, MK sneaker

De store webshops har allerede fyret godt op for tilbuddene og jeg er derfor allerede stødt på de her lækre dele, som jeg overvejer lidt om jeg bliver nødt til at eje..?  De to strik kjoler er jo super gode her til vinter, både til hverdag med sneakers eller til fest med et par fine stiletter. Desuden har jeg fundet både blonde bh’en og de her Michael Kors sneaker som begge er pænt dyre normalt, så her kan man virkelig spare penge på kvali! 

Booboo.dk

boohoocol sko

 1. her 2. her3. her4. her, 5 her6. her7. her, 8. her, 9 her, 10 her, 11 her, 12 her, 13 her

Jeg har faktisk ikke selv shoppet på boohoo før og tror egentlig også at det er første gang jeg har været inde på deres side. Men hold da op! Jeg tror helt sikkert mit nytårs outfit skal købes her, de har jo de flotteste festkjoler og stiletter – og så er det mega billigt! I morgen kører Boohoo 60% på hele deres side, så der er jo rig mulighed for lige at prøve det af  ..og så er nytårskjolen jo også på plads. Hvad synes i om kjolerne her?

 

Beauty produkter

billigparfume

Maria Nila, Revitalash serum, M2 Lashes 

Okay… nu skal vi lige holde tungen lige i munden, for her er penge at spare! I kender alle de her helt fantastiske vippeserum fra M2 lashes og Revitalash. Går du og overvejer at få lang naturlige vipper, forkæle din mor, kæreste eller måske du allerede er afhængig af produktet som jeg hæhæ Så skal du altså holde godt øje her, hvis du skal spare lidt penge. I morgen kan du finde M2 Lashes billigt på Billigparfume.dk og er du mere til Revitalash så er produktet sat ned med hele -20% på spashop.dk.

Jeg har desuden prøvet begge øjenvippe serum og der er faktisk ikke noget jeg umiddelbart fortrækker mere end det andet – begge mærker er totalt effektive! 


Hvilke steder skal du besøge Black friday & Cyber Monday..? Og hvilke produkter går du efter? ☺

Rigtig god shoppelyst!

sarah posin - signature

Affiliate

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.