Begivenheder Blandet Konkurrencer

Vind 2 billetter til Nordic Race

Sidste år deltog jeg for første gang til Nordic Race, med min veninde Tine – det var skide hamrende sjovt […]

maj 2017

Sarah Posin

Sidste år deltog jeg for første gang til Nordic Race, med min veninde Tine – det var skide hamrende sjovt og selvom vi langt fra var de bedste, så har vi alligevel besluttet os for at prøve det igen i år. Sidste år løb vi i Hasle bakker og selvom ruten var 5 km og jeg på daværende tidspunkt synes det var gevaldig mange kilometer at skulle løbe – ja så føltes den faktisk ikke nær så lang, da der undervejs kommer alle mulige sjove og udfordrende forhindringer. Nogle forhindringer sværere end andre og nogle af dem skulle man lige have en hjælpende hånd. Jeg havde især svært ved de udfordringer, hvor det var en fordel at have lidt højde Heldigvis er folk meget hjælpsomme og stemning omkring det hele er rigtig god!

Vi har allerede billetter til to løb – Hasle Bakker d. 27/5 og Århus MX d. 23/9, er der nogen af jer som også deltager? 

Jeg glæder mig meget og håber vi kan gøre det endnu bedre denne gang, hvor vi ved lidt mere om hvad der kommer til at forgå. Jeg er specilet spændt på at prøve Århus MX, da det efter sigende skulle være et ret populært evnet i København. Løbet forgår på en motorcross bane, hvor der så ellers bare er pakket med fede forhindringer. Derudover skulle dette løb også være en del mere tilskuer venligt, så man har mulighed for at tage venner eller familie med på sidelinjen. Hep heey!

KONKURRENCE

Ligesom sidste år, har jeg været så heldig, at få fingerne i 2 ekstra billetter, som en af jer har mulighed for at vinde. Lad mig høre hvilket valgfrit løb du gerne vil løbe og hvem du vil dele oplevelsen med? 

Jeg finder en vinder sidst på ugen, rigtig god fornøjelse og så håber jeg vi ses derude i mudderet!  ❤

Kommentarer

 1. Jeg skal have min søster igang med træning igen og sådan et løb kunne være en stor motivationsfaktor for hende og mig ???? Jeg ville derfor rigtig gerne deltage i Århus MX med hende ????

 2. Sikke en badass konkurrence: fedt ????????????
  Jeg vil gerne deltage i Hasle bakker sammen med min trænings makker Sanne ????????????

 3. Jeg vil super gerne prøve kræfter med Aarhus MX! Tror det giver den vildeste følelse at gennemføre sådan et badass løb! Vil dele det med min skønne kæreste Daniel – måske dette event kan lokke ham i løbeskoene?? ????

 4. Jeg vil rigtig gerne deltage i Århus MX sammen med min dejlige kæreste da jeg skulle have været med i Århus sidste år men blev nødt til at melde fra grundet være arbejde. Så kan jeg forhåbentlig vinde over ham og vinde et års håneret xD

 5. Vil rigtig gerne vinde billetterne til århus mx og så løbe det sammen med min søn Anton ????????????

 6. Jeg vil rigtig gerne fejre at min suveræne træningsmakker Olivia, som pt har efterladt mig til fordel for et par måneder med surfing på Costa Rica, er kommet hjem i september. Det kunne være så fedt at overraske hende med billetter til Århus MX! ????????????????????????

 7. Reshalfeøen ville jeg SÅ gerne deltage i ????
  Ville tage min ekstra mut med med

 8. Jeg ville helt vildt gerne deltage til Aarhus MX og tage min seje søster med! Vi har snakket om det før, men hvis vi nu ligefrem vandt billetterne, ville det jo lige pludselig blive alvor ???????? Jeg ville elske at dele sådan en oplevelse med min søster ???? og hun ville i den grad blive glad!

 9. Århus MX…. Ville jeg være max klar til at give den hele armen i, hvis jeg vandt. Det kunne være den fedeste og mest grænseoverskridende oplevelse. Jeg ville udfordre min svoger i løbet.

 10. Jeg vil gerne deltage i Århus MX ???????????????? Sammen med min veninde Christabel ????????????????????

 11. Århus MX fordi jeg ved at jeg kan vinde over min kæreste ???? Morten Busch Rasmussen! Haha

 12. Jeg vil rigtig gerne vinde billletter til min sejeste veninde Sarah og mig, da vi igennem de sidste par måneder har startet vægttabsforløb sammen. Vores forløb slutter til august og derfor ville det være perfekt med to billetter til Nordic Race Refshaleøen som afsluttende mål for vores forløb, hvor vi forhåbentlig begge har tabt 15 kilo (vi er allerede godt på vej)????????

 13. Jeg vil helst gerne deltage i Århus MX sammen med min bedste veninde, da vi altid har løbet sammen. For to år siden blev vi begge skadede, hvilket betød at vi sammen kunne lave genoptræning – vi startede med at gå korte ture og er nu nået op på 10 kilometers løb, wuhu!

 14. Min veninde og jeg skal deltage i Kbh til august! ???????????? så vi er igang med at træne op til et vanvittigt sjovt løb! Og gratis billetter siger man aldrig nej til ????

 15. Jeg ville elske at vinde billetter til Århus mx, og jeg ville tage min søde veninde Line med 🙂

 16. Jeg vil rigtig gerne have min søster med til løbet på Refshaleøen ???? Det kunne være sjovt at gøre sammen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.