Hverdag & velvære

Vind 2 gratis billetter til Nordic Race!

Juhuuu.. endelige skal det prøves! Jeg har længe gerne ville prøve det og nu har jeg langt om længe fået […]

juni 2016

Sarah Posin

Juhuuu.. endelige skal det prøves! Jeg har længe gerne ville prøve det og nu har jeg langt om længe fået tilmeld mig Nordic race!  Har du endnu ikke fået fat i en billet? så kan du lige nu vinde 2 stk. her på bloggen…

I år skal det ske og Tine Grønnemark og jeg, har bestilt to biletter til Nordic Race i Hasle bakker d. 2 Juli. Det er første gang for os begge, så vi er lidt spændte på hvordan det bliver og om vi bare er ved at dø når vi er halvvejs  ..nu får vi at se, vi glæder os i hvert fald helt vildt!

Som i nok har fundet ud af, så eeelsker jeg når jeg kan få lov til at forkæle jer her på bloggen, så derfor udlover jeg i samarbejde med Nordic Race 2 billetter til en heldig vinder ✊ wuup wup!nordic-race2

Sådan deltager du:

 • Følg Nordic Race på Facebook ➜ her 
 • og skriv i kommentarfeltet under indlægget, hvem du vil dele oplevelsen med?

Jeg finder en heldig vinder af konkurrencen i næste uge! 

 

Har sat en lille teaser ind, så i kan se hvad pokker Nordic Race egentlig er og hvilke udfordringer man kan blive mødt! 

Find Nordic Race på facebook

Der findes mange forskellige heats, i forskellige byer. Du kan finde dem alle på Nordicrace.dk hvor du kan se hvornår det næste bliver afholdt i nærheden af din by. Du kan blandt andet også tilmelde dig lige det niveau der passer til dig..  ☺️ Rigtig god fornøjelse!

 

sarah posin - signature

Reklame 

Kommentarer

 1. Jeg vil helt klart tage min seje søster med hvis jeg skulle gå hen og vinde! Vi har snakket meget om at vi skulle gøre det så det er den perfekte chance! 🙂

 2. Jeg ville dele oplevelsen med min enormt stærke veninde. Hun går pt. igennem en noget hård periode så den følelse af badass man ville få efter et løb, den har hun brug for!

 3. Jeg tror jeg nupper min kollega Tine med – hun er altid med på den værste og sprængfyldt af go energi!

 4. Min løbemakker Kasper, da planen var at vi skulle have været med, men da jeg ikke havde råd til billetten måtte jeg aflyse! :/ så ville virkelig gerne vinde to billetter, så jeg kan overraske med at vi kan komme af sted alligevel!! 🙂

 5. Jeg vil have min skønne veninde, Victoria med! Vi havde begge vores jomfru-Nordic race sammen sidste år og vil så gerne afsted igen, men det er svært at få pengene til at række som studerende og med studieture???? vi krydser fingre og takker for chancen for denne fede konkurrence????????☀️????

 6. Jeg vil dele oplevelsen med enten min faste MTB makker eller min lillebror ????????????

 7. Jeg vil super gerne afsted med min bedste trænningsbuddy, Camilla Maja! Vi har længe snakket om at tage afsted, men da vi er fattige studerende er det ikke blevet til noget – så det kunne være så fedt at overraske hende med en billet! 😀

 8. Jeg udfordrer min træner til at hive mig igennem banen som en kæmpe udfordring til mig selv!

 9. Jeg vil udfordrer min personlige træner. Jeg elsker at løbe og har sværere ved styrketræningen og hun har det lige præcis omvendt. Så derfor vil Nordic Race være en perfekt udfordring for os begge. Det ville betyde meget at give hende noget igen for alt det hun giver mig. Hun er så meget mere end bare en coach for mig.

 10. Min gode kammerat Michael- som jeg desværre ser for lidt, da vi bor i hver sin ende af landet! Dette vil være en oplagt mulighed til at få en på opleveren sammen, samtidigt med at vi får lidt sved på panden????????????????????????

 11. Jeg vil tage min veninde Camilla med, jeg har lovet inde at hvis jeg vinder disse biletter så tager jeg med. Selvom jeg tror jeg skal hjælpes ud fra banen på halvvejen 😉

 12. Jeg vil dele den med min skønne far, som jeg elsker at træne med, da det er skønt at have en som kan presse en!????

 13. Jeg vil dele oplevelsen med min søster. Hun er pisse sej men ved det ikke helt selv, så jeg vil vise hende at hun kan meget mere end hun selv tror ????????????❤️

 14. Jeg vil dele oplevelsen med min Bror / trænings makker som har hjulpet mig igang og motiveret mig under mit vægttab på 90kg. Så kunne være cool at dele sådan en oplevelse som jeg bestemt ikke tidligere har haft en chance for at deltage i, og som en tak for støtten til ham 😀

 15. Så skal jeg helt sikkert ha’ en af mine gode venner med. Vi skal tilbage i form efter en hård studenteruge og er helt sikker på, at Himmelbjerget vil være et perfekt (og møghårdt) mål at træne op til 😉

 16. Jeg vil dele oplevelsen sammen med en sød kollega. Vi har længe snakket om at deltage, Jwg har gjort det flere gange og vil vildt gerne have den oplevelse med hende ❤️????

 17. Vil dele oplevelsen med min dejlige veninde, da vi i den grad trænger til at lave noget sammen igen, da det er alt for lang tid siden 😀

 18. Jeg vil dele om oplevelse med min seje søster, som er begyndt at træne og Nordic race vil være det perfekte mål for denne træningsrejse både for hende og jeg!

 19. Jeg vil gerne dele oplevelsen med Henrik ???? Og vi er SÅ klar på at få en super oplevelse sammen

 20. Jeg vil gerne dele billetterne med min kæreste, fordi vi begge elsker at være aktive (og specielt sammen), desuden har vi længe snakket om at deltage i forhindringsløb eller ligende så nordic race ville være perfekt for os. ???? Krydser fingre, ville være en perfekt julegave til ham ????????

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.