Begivenheder Konkurrencer

Min oplevelse til Nordic race + Vinderen af konkurrencen

I weekend gik det løs og jeg gennemførste mit første Nordic race løb! Her er en lille opdatering af oplevelsen […]

juli 2016

Sarah Posin

I weekend gik det løs og jeg gennemførste mit første Nordic race løb! Her er en lille opdatering af oplevelsen og så skal der selvfølgelig afslørres en heldig vinder af konkurrencen om 2 gratis billetter til et valgfrit event.. 

Stort tillykke til..

Martin Jensen 

Super super sejt at du har kæmpet så hårdt for at tabe de ekstra kilo! Jeg kan godt forstå at du vil give din bror en fedt oplevelse til Nordic race, som tak for hans støtte og hjælp! Jeg håber i får den fedeste tur, måske vi ses Billetterne bliver selvfølgelig sendt direkte afsted til dig, så du kan få booket i godt til  Rigtig godt fornøjelse!

 

13558629_1045135598909080_6395929061916307681_o

13575770_1791704627729573_5408106976619105729_o

IMG_3512

IMG_3503

IMG_3499

IMG_3505

IMG_3506

Som i kan se gennemførte Tine og jeg nordic race i meget mudret stil!  Hold nu op hvor var det sjovt og virkelig fedt at se, at alle bare hjælp hinanden ved de forskllige udfordringer. Der var en god miks af alle mennesker og man behøver hverken være den allermest fitte for at kunne deltage i løbet her. Det gælder bare om at have det sjovt og gennemføre i det tempo man føler for – mega fedt og jeg skal helt klart ind og booke min næste udforning!

Kunne du tænke dig at se hvilke udfordringer og forhindringer der kom under løbet, så hop ind forbi Nordic race på facebook, hvor du her kan finde flere sjove billeder fra eventet! ✊

Jeg har allerede sat et stort kryds i kaldenderen til næste evet heri jylland – Himmelbjerget d. 17 sep  Vil du se hvornår det næste event bliver afholdt nær dig – hop ind forbi deres hjemmeside ⇾ her.

Tusinde tak til alle som har deltaget i konkuurencen, bloggen vil selvfølgelig blive opdateret med mange flere fede giveaway’s  ..så hold godt øje!

sarah posin - signature

Reklame 

 

Kommentarer

  1. Hejsa Line

   Tusinde tak og dejligt du følger med! 🙂
   Håber du nyder ferien og nyder solen lidt for os andre her i Dk

   Kh Sarah

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.