C

Vingummi bamser, der får håret til at gro

Det der med langt hår og stærke negle, har egentlig altid været noget, som har groet ret flittigt på mig – derfor får jeg også ofte spørgsmålet ‘hvordan får du så langt hår’ og ‘hvordan kan du have så lange naturlige negle’

Det er noget mærkeligt noget, hvorfor det med hår og negle er så forskelligt, fra person til person? Nogle oplever at deres hår aldrig gror længere end skuldrene og hos andre flækker neglene, inden de overhovedet har nået fingerspidser?

LÆS OGSÅ: Bedste serum til lange naturlige vipper 

Der findes idag ret mange produkter, som heldigvis kan sætte skub i den process, heriblandt den populære vippeserum, som jeg efterhånden også har omtalt ret meget her på bloggen 😉

Heldigvis sidder der en masse dygtige folk derude og prøver at udvikle produkter, som får vores hår til at gro og her er der bla. en dansk virksomhed, som står bag en masse populære kosttilskud, som har været på markedet i flere år og som bliver solgt i butikker og helsekostbutikker, i hele landet.

De har netop lanceret en ny form for kosttilskud, som i helt sikkert har set florere derude. Nemlig de her små, fine bamse vingummier 😀 Juhuu.. tænk det skal være så lækkert, at indtage sine daglige vitaminer!

For et par år siden, blev jeg klippet ved en fejl, et kæmpe hak ind i siden og det var helt forfærdeligt! Jeg fik der anbefalet nogle piller, med en specielt vitamin sammensætning, som faktisk fik mit hår (ja alt hår på hoved og krop) til at gro enormt hurtigt, på kun 3 måneder.  Jeg stoppede igen, da jeg faktisk kunne se hurtigt resultat, og derfor tænkte ‘nå.. nu er det fint’.

Nu har jeg så fået muligheden for at teste, de her populære bamse vitaminer og kan allerede afsløre at de smager helt fantastisk godt 😉

Vitaminerne kommer i flere former, her til: HAIR, NAILS, SKIN & TAN

| Find alle Beauty Bear vitaminer her |

Udover at jeg allerede kan afsløre, at de smager ret så godt, så er de også veganske, som jeg er ret meget oppe i tiden -det vil sige, at der ikke er brugt nogen form for animalsk gelatine, men derimod frugtfibre og en smag fra naturlig frugt! Yummi!

LÆS OGSÅ: Naturbørsten der plejer dit hår

Jeg vil i dag starte på en af pakkerne og overvejer lidt, om det skal være vitaminerne for håret, den som hedder HAIR? Forhåbentlig kan sammenligne med de andre piller, som jeg prøvede i sin tid. Men faktisk er jeg ret positiv omkring de her små bøtter, da jeg ved at firmaet som står bag, udvikler en masse andre vitaminer og ved en hel del omkring kosttilskudsbranchen. Jeg glæder mig til at komme igang!

Der kommer selvfølgelig en lille update, på mit forløb, når jeg har kørt pillerne i lidt tid. Indtil da, kan i tjekke de fine vitamin bamser ud i linket her!

God fornøjelse og ønsk mig lige pøj pøj med hårvæksten 😉This Post Has 4 Comments

 1. Pingback: Vitamin vingummi bamser: Til hår, hud, negle & tan | Få min anmeldelse!

 2. Sarah Posin

  Heeeej <3
  Tak fordi du følger med! Det gør mig meget glad at høre, at du kan lide mine indlæg, tak!
  Du har helt ret.. jeg mangler måske lige at følge op på vitaminerne. Jeg har og er stadig rigtig glad for at tage vitaminerne. Det er altid lidt svært at sige helt præcis om det giver en effekt, da jeg i forvejen har langt hår og forholdsvis stærke negle.
  Min veninde kan tydligt mærke forskel når hun tager vitaminerne, både på hendes energi i løbet af dagen, men også på hendes hår og negle. Det kommer nok også lidt an på om man mangler vitaminer fra kosten eller om man er dækket godt ind i forvejen 🙂

  Jeg tog beauty bear TAN bøtten inden jeg tog på ferie til Thailand - jeg plejer altid at få en smule solstik, men det gjorde jeg ikke denne gang. Jeg tror helt sikkert at vitaminerne har hjulpet på det! 🙂

  Håber du fik lidt svar her <3

 3. Magdalene

  Hej Sarah. Tak for din gode blog. Jeg savner at høre hvordan det er gået med de vitaminer til håret og hårvækst. Kan du mærke eller se at du har fået sundt hår eller at din hud er blevet pænere. Nu har du jo ikke akne, men måske du kan se om huden er sundere? Læst på castorolie.dk at vitaminer og mineraler kan hjælpe mod hårtab, hvis man da er i en mangeltilstand fx er d-vitamin vigtigt. Men også at håret kan have gavn af tilskud. Har de vitaminer til håret så gjort en forskel for dig?

 4. Pingback: 1. Advent konkurrence: Vind vitamin bamser fra beauty bear | Sarah Posin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.