Untitled 1

Ny vippeserum, nyt mærke?

Som mange af jer ved, har jeg været ellevild med M2 lashes, som virkelig har vist effektive resultater! Jeg har testet en anden serum, fra mærket Revitalash fra Spashop.dk – jeg har glædet mig meget til at teste et andet serum-mærke, for at se om effekten er den samme eller endnu bedre…

13886506_1749169318674514_7197902674420595039_n

13901537_1749169302007849_6670233351615873082_n

13900244_1749169278674518_7491702596746303354_n

Revatalash er et serum produkt ala M2 Lashes, som jeg før har skrevet om. Jeg har før hørt om mærket Revitalash, allerede inden jeg prøvede M2 Lashes. Et par af mine veninder bruger produktet og har en del bekendte som både bruger produktet til både bryn og vipper – de har fået utrolig flotte resultater! Derfor har jeg længe været interessert i at se om det har samme gode effekt og hvordan det er i forhold til det andet serum jeg har prøvet.

13901461_1749169272007852_3340849092554396862_n

Som i kan se, har Rivatalash en lille “eye liner” ligende børste, som er nem at påføre på vippegrænsen (eller hvad man kalder det) 😅. For at være helt ærlig kan jeg faktisk ikke mærke samme svigen, som jeg ofte kunne ved brug af M2 Lashes. Mange af jer har også spurgt om det er normalt at det skal prikke og svige så meget og det er det 😄 – men kan tilgengæld fortælle at produktet hér er helt smertefrit! Så kan man så vælge om man er mere til det ene eller det andet. 😊

Hvordan er effekten af Rivatalash? Fantastisk og helt som jeg forventede! Jeg tog lige for sjovt et billedet 1 uge efter jeg havde brugt det – fordi jeg netop følte at jeg kunne se en lille smule forskel når jeg tog mascare på – og se nu lige her! Allerede efter 1 uge, er der sket synlige resultater.
spashop

Før & Efter (1 uge)

Jeg har selvfølgelig fortsat den gode rutine og resultatet er bare blevet bedre og bedre. Her er et billede af mine vipper med mascara og udover at vipperner bliver længere og fyligere, så er det bare 100 gange nemmere at påføre mascaren, da vipperne bare er lange og fyldige i sig selv, så behøver man ikke at klistre dem ind i flere lag. Jeg fortsætter rutinen og lover selvfølgelig at smide flere billeder op undervejs!✌

14440612_1770977796493666_7656008186430813663_n

Rivatalash koster 749 kr og jeg har fået fat i det på den danske webshop Spashop.dk. Tilmelder du dig deres nyhedsbrev, får du -10% hver gang du køber et produkt! 😍 Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet her

Sådan bruger du vippeserum – Rivatalash

 1. Fjern din makeup og spørg for at der ikke er olie i din makeupfjerne, så er du sikker på at produktet kan trænge ordentlig igennem og du får derfor den bedste virkning
 2. Påfør et godt lag Rivatalash over øjenlåget, tæt på rødderne, som var det en eyeliner.
 3. Sov med produktet og vask dit ansigt om morgenen som du plejer.
 4. Her påfører du igen et lag om aftenen, når din makeup er fjernet. Fortsæt i ca. 3-8 uger og du vil få et synligt resultat

Hvor længe har du lange øjenvipper?

Vær tolmodig med produktet! Nogen opnår hurtigere resultet (spørg mig ikke hvorfor 😅) Men giv ikke op og fortsæt processen – 1 gang hver dag, så lover jeg at dine vipper vil vokse! Jeg er efterhånden en garvet serum nørd hehe, så jeg ved ligepræcis hvornår effekten stopper og hvornår en ny omgang påbegynde.

Når jeg har købt et produkt, bruger jeg det flittigt indtil flasken er tom.Det er lidt forskelligt hvor længe den holder, men for det meste 2-3 måneder i mit tilfælde. (og jeg giver den fuld gas med serum) Når du stopper med produktet falder dine vipper af.. ej det gør de ikke, men det er der mange der tror 😁. Vipperne har en levetid, ligesom dine bryn og hår på (host host) – så i og med at dine vipper er blevet meget lange og du taber et af gange og et nyt hår vokser ud, så vil dette hår vokse ud som det plejer at gøre.

Det er så her jeg køber en ny serum, for at styrke de nye hår – men det skal siges, at fra jeg stopper med serum og til jeg køber en ny, kan der gå op til 6-7 måneder. Så man får meget for pengene, selvom det virker lidt dyrt 😁

Hvilke erfaringer har du gjort dig, med serum? og kender du andre produkter som er ligeså effektive?

sarah posin - signature

Sponsoreret efter eget valg, affiliateThis Post Has 10 Comments

 1. Sarah Posin

  Hej Laura 🙂
  Nej det skal det ikke. Du kan bare opbevare det, som du opbevarer din makeup 🙂

  Knus <3

 2. Laura

  Skal vippeserumen opbevares koldt?

 3. Sarah Posin

  Hvor fedt! Er den lige så effektiv? 🙂
  Jeg har godt hørt folk sige at de synes M2 Lashes svier en smule, men har ikke hørt det om Revitalash – det er nok fordi de begge er så stærke og effektive, at man kan mærke virkningen. Hvor forhandles den anden henne? 🙂

  Knus

 4. Charlotte Nielsen

  Jeg har brugt Revitalash, men synes simpelthen det sved for meget.

  Pt. bruger jeg Sanzi Beauty vippeserum, som har den samme effekt bare uden at svide og så til det halve af prisen.

 5. Sarah Posin

  Det har du ret i 🙂
  Der er 3,5 ml i mener jeg. De først 3 uger bruger jeg serum hver dag, hver aften. Efter 3 uger kan jeg se resultater og derfor bruger jeg det kun hver anden dag, så en bøtte holder længe 🙂

 6. Tas

  Du skriver, at revitalash holder i op til 3 mdr. Hvor mange ml er der så i flasken?

 7. Sarah Posin

  Hehe 😀 Jamen jeg synes faktisk de er lige så effektive! Jeg fortrækker ikke noget frem for noget andet, så skal det være fordi der lige er lidt prisforskel eller noget. Men ellers er det vidst bare mærket.. 🙂

 8. Sarah Posin

  Dét kan det helt sikkert Mette 🙂 De laver også en som netop er beregnet til brynene, men du kan sagtens bare købe den til vipperne og så bruge den begge steder. Husk ikke at have creme eller andet på dine bryn, som kan lave en form form hinne – da produktet ellers ikke kan trænge igennem 🙂

 9. Mette

  Kan revitalash også bruges til brynene? 🙂

 10. Kath

  Ud over svie og ikke svige/prikken – hvilket produkt finder du så mest effektivt… Rivatalash el M2 Lashes?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.