Beauty Hårpleje Skønhed Skønhedstips

Er vippeserum farligt & hvilke bivirkninger kan det have?

Der har været en del snak omkring de her forskellige vippeserum produkter, som får vipperne til at vokse sig lange, […]

august 2018

Sarah Posin

Der har været en del snak omkring de her forskellige vippeserum produkter, som får vipperne til at vokse sig lange, kraftigere og mere mørke. Personligt kan jeg 100 procent stå indenfor det, da jeg selv har brugt vippeserum i flere år og jeg selv kan se tydeligt forskel på mine vipper, inden og efter brug af serum. Tag evt. et lille smug kig på mit før og efter billede her..

Faktisk har jeg for nyligt skrevet et lille indlæg om, hvilke vippeserum produkter jeg kan anbefale og hvilke serum produkter der virker bedst. Det kan du læse mere om lige her. Medierne har længe haft snakken om, hvorvidt de her produkter er gode for os og miljøstyrelsen har undersøgt, om vippe serum egentlig er farligt og om det muligvis kan have nogle følgende bivirkninger.

 

Læs også: Bedste vippeserum, til lange naturlige øjenvipper

 

Det der skaber debatten er, at produktet indholder et lægemiddel, som indeholder prostaglandin. Det bliver brugt som øjendråber til patienter med grøn stær og det kan eftersigende have bivirkninger for øjenpatienter eller gravide, som kan få for tidlige fødselsveer. Jeg har selv læst artiklen på dr.dk, hvor de bla også henviser til et ret interessant program, som omhandler håret og dens vækst -og hvilken betydning det for os som mennesker har og hvad vi kan gøre for at holde det flot og sundt. Du kan se hele udsendelsen i linet her 

 

Læs også: De bedste beauty produkter, som jeg IKKE kan undvære (Video)

 

Her er et før og efter billede af mine vipper, med blot efter 3 ugers forskel. Tænk at et produkt kan være så effektivt! Man forstår godt, at folk undre sig og stiller spørgsmål til ingredienserne og hvilke bivirkninger det såvel kan have. Jeg har selv brugt vippeserum i godt og vel 4 år og har aldrig oplevet nogen form for bivirkning eller irritation.

Før & efter billede, med vippeserum fraiGlow Long Lash Serum

 

Som sagt forhandles vippeserum stadig i Danmark og vi bor i et land, som heldigvis er ret strikse med alt hvad der kan have en påvirkning på vores sundhed. Produktet er ikke fjernet fra hylderne, så det er vidst blot en debat som er taget op, fordi produktet netop er så effektivt som det er.

Jeg kan godt forstå at folk tager produktet til eftertanke -og det er egentlig meget rart, at vide som forbruger, at de vælger undersøgt produktet i bund, så vi som forbruger ikke går rundt og bruger noget, som eventuelt kunne have nogle medfølgende bivirkninger for vores helbred.

 

Læs også: Den populære naturbørste, som plejer dit hår

 

Nu til et ret nyt serum produkt, som egentlig passer ret godt ind i emnet her. Produktet hedder ‘iGlow Long Lash Serum’ – det indeholder hverken parfume eller alkohol og er hermed også klinisk testet og EU-godkendt. Jeg har selv været igang med at teste produktet i nu  3 uger og det er egentlig resultatet, som i kan se på billederne ovenover.

Jeg kan tydeligt se og mærke, hvordan mine vipper bliver ved med at vokse sig kraftigere og nye, flere hår kommer til. Mine vipper inden var også ret lange, men vippeserum får dem altså til at vokse yderligere -og hårene bliver kraftigere, længere og mere mørke. I love it! 🙂

Link: Find iGlow Long Lash Serum her 

 

Produktet ligger sig meget op af Revitalash, da selve børstehovedet og væsken næsten identisk. iGlow vippeserum indholder 3 ml. og koster 548 kr. Så det er også en ret fornuftig pris, af hvilket resultat der kommer ud af det! 🙂

I mit tidligere indlæg, har jeg lavet en lille sammenligning over M2 Lashes og Revitalash øjenvippeserum – den kan du finde her

 

Hvad er dine erfaringer indenfor vippeserum? Du er velkommen til at smide en kommentar, hvis du har prøvet et vippeserum produkt, som har givet dig flotte resultater eller hvis du har oplevet noget helt andet.. 😉

Kommentarer

 1. Hej Sarah

  Hvor tit bruger du det?
  Vi har skrevet sammen før, hvor jeg skrev at jeg efter endt behandling tabte mine vipper. Og det tog laaaang tid før de var ude igen. Over et halvt år.
  Jeg hr prøvet at bruge det i perioder men også bare kørt igennem selv om jeg tabte vipper. Resultat forblev tabte øjenvipper.

  1. Hej Winnie

   Det kan jeg godt huske 🙂 Hyggeligt at høre fra dig igen
   Det lyder virkelig mærkeligt? Jeg har aldrig hørt det fra nogen før?

   Vokser dine hår slet ikke af det?

   Jeg oplever selv, at når mine vipper er blevet lange og man naturligt taber hårene enkeltvis, fordi hårene jo kun har en vis levetid – så kan det virke lidt overvældende fordi de tabte hår er så lange. Men jeg plejer bare at begynde på en ny serum og så kan jeg tydeligt se, at nye hår vokser ud?

   Jeg har ca. brugt vippeserum i 4 år on and off? 🙂

   Knus <3

 2. Jeg har kun brugt Revitalash øjenvippe serum, og har kun opnået flotte resultater med det, som holder i lang tid 😀

 3. Jeg tabte også mine vipper efter at have behandlet med serum nogle måneder. Først blev de virkelig flotte og meget lange, jeg var så glad… Indtil jeg tabte næsten alle vipper på venstre øjenlåg, og det har taget godt 6 måneder at få dem tilbage. De buer nu i alle retninger og er meget irriterende. Så der er desværre en bagside af brug af serum. Jeg tør ikke bruge det igen. Min læge anbefalede at jeg aldrig bruger det igen…. Mega øv.

  1. Ejj.. det er jeg ked af at høre Lotte :-/ Æv æv æv!
   Håber dine vipper er ved at være tilbage igen – måske du skulle prøve et vippebuk eller vippeextensions. Det ser også så fint ud når folk får lavet det <3
   Hvor er jeg ked af at høre, at din oplevelse med vippeserum har være træls - det kan være man reagere lidt forskelligt på produktet og så har du være lidt uheldig.

   Mange knus Sarah

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.