Træning Træningsprogrammer

VLOG – En Crossfit træning med mig

I samarbejde med Cult Energy, har vi filmet et par seje Vlogs, som forhåbentlig kan bringe jer lidt fornyet motivation […]

januar 2019

Sarah Posin

I samarbejde med Cult Energy, har vi filmet et par seje Vlogs, som forhåbentlig kan bringe jer lidt fornyet motivation og finde redskaber til jeres egen træning og sunde hverdag. Jeg har smidt videoen ind i indlægget her og håber i synes den er lige så fed, som jeg selv

Kunne du tænke dig at prøve kræfter med en crossfit træning, så kommer her programmet, som jeg laver i min Vlog. Du kan altid bruge skalleringer, hvis nogle af øvelserne er lidt for avanceret. Du kan finde en masse forskellige crossfit skalleringer, i mit tidligere indlæg her!

4 runder af:
10 burpee box jumps
10 Ring rows
10 Kettlebell swings
10 Push press
10 Wall balls

God træning!

https://www.facebook.com/blogsarahposin/videos/770903159931668/

 

 

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.