B Vlog

Vlog: Kom med på min træning

I fredags var jeg til åbningsfest, af det nye Repeat center i Århus. Vi havde en super hyggelig aften, hvor alle var velkomne til at komme og se centeret, smage på lidt lækre drinks og høre lidt god musik. I centeret er der bla placeret en DJ pult, hvor der hver mandag og tirsdag bliver skruet ekstra op for den gode musik. Fedt ikke? 😀 Så kan ugen rigtig sparkes igang!

I går tog jeg en træning i centeret med to af mine veninder, som jeg har klippet sammen til en lille Vlog. Camilla og Nathasja har også meldt dig ind i centeret, så jeg glæder mig til at få trænet en masse med dem – jeg elsker virkelig kombinationen af træning og hygge med mine veninderne!

I centeret har de fået et specielt ‘booty område’, som vi selvfølgelig fik testet af 😉 En af maskinerne er ret nye og minder meget om Hip thrusters, som man kender fra stangen over hofterne. Den bliver helt sikkert et hit!

Jeg tog kameraet med rundt på vores træning og håber i har lyst til at kigge med 🙂

Vores træningsprogram kan i finde, med øvelser og gentagelser under videoen. God fornøjelse og god mandag derude!

Træningsprogram:

5 sæt af 10-12 gentagelser

 • Squat
 • Lunges

5 sæt af 12 gentagelser

 • Hip thrusters

Tabata: 30 min. på – 30 min. pause. x6 runder

 • Rope slams
 • Sit ups
 • Sumo dødløft

 This Post Has 4 Comments

 1. Pingback: 3 gode & simple træningsprogrammer: For ben, baller & kcal. forbrænding

 2. Pingback: Rabatkode til Daniel Wellington: 15% på armbåndsure til mænd og kvinder

 3. Sarah Posin

  Det er SÅ fedt Laura! 😀
  Ja det håber jeg også – er også en del i Kbh selv, så det kunne være ret lækkert!
  Du må komme til Århus og prøve den af, hvis ikke 😉

  Knus!

 4. Laura

  Ej hvor ser det nye Repeat center bare fedt ud! Håber de får indført den booty maskine i deres andre centrer 😝

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.