Træning Træningsprogrammer

Workout + en kort video over øvelserne

For nogle måneder siden, var jeg en tur i København for at optage en hel række træningsvideoer med træningsappen XRZR, […]

november 2016

Sarah Posin

For nogle måneder siden, var jeg en tur i København for at optage en hel række træningsvideoer med træningsappen XRZR, som kan hentes i app store. Her valgte jeg blandt andet at filme en af mine favorit workouts, som er flere øvelser med fokus på flere muskelgrupper – som kan laves hvor du står, og du er fri for alverdens udstyr….

https://youtu.be/s7AekfLak7A

Om workouten har et navn, er jeg ikke sikker på – men god er den! ☺ Som sagt er hele kroppen i fokus her, både ben, core, ryg, skulder og puls – det er netop derfor jeg synes den er helt genial! Jeg er generelt stor fan af de her workouts, hvor hele kroppen er i fokus og især den her, da den egner sig til alle niveauer. Her er ikke nødvendigvis fokus på at løfte tungt, men at udføre øvelserne korrekte, i et godt tempo, hvor både muskler og pulsen er i fokus. Jeg elsker selv de her wokrouts, hvor man rører hele kroppen og får sved på panden! ☺


Wokrouten ser således ud:

  • 5 dødløft
  • 5 bent over row
  • 5 clean
  • 5 front squat
  • 5 shoulder to overhead 

Som i ser i videoen, laver jeg ikke helt 5 gentagelser af hver øvelse (den er blevet forkortet lidt) Men det er meningen at man laver 5 gentagelser, af 5 runder.

Hvad tænker i? og har i andre ideer til hvordan man ellers kan lave en sammenhængende workout som denne, enten med vægtstang, kettlebell eller andet? 

sarah posin - signature

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.