Stil og Inspiration

Anmeldelse af WR.UP bukser

Jeg har efterhånden haft mine Freddy Wr.Up bukser i noget tid og er utrolig glad for dem. Jeg købte mit […]

april 2015

Sarah Posin

Jeg har efterhånden haft mine Freddy Wr.Up bukser i noget tid og er utrolig glad for dem. Jeg købte mit første par da jeg var under min diæt og var lidt nervøs for hvordan de ville sidde i min off season. De sidder stadig lige så behageligt, som dengang jeg var en skinny bitch  hehe.

11169928_1575016592756455_4605520825287388154_n

Der er en lille smule forskel på modellen med denim og den helt almindelige i model i jersey. Denim er en smule strammere, da stoffet er en anden kvalitet. Skulle jeg købe dem igen, ville jeg måske vælge en størrelse større, ellers er jeg faktisk mest glad for mine sorte Freddy Wr.Up i jersey. De er  behagelige at have på! Ingen delle-håndtag eller noget  De er simpelthen som malet på din krop og så er det næsten lige meget om du har en flad, lille eller slatten mås, så sidder de bare rigtig flot på numsen  Min kære mor på 50 har endda prøvet dem og selv hun får en hammer lækker mås!

11174906_1575016552756459_7172763124140215949_n

De er en smule lave i taljen, men det er faktisk slet ikke noget man bemærker, da buksen har en slags gummi kant, som gør sikre at ligemeget hvilken bevægelse du laver, om du bukker dig fremover eller går ned i en squat, ja så falder de ikke ned – virkelig lækkert! Der er ikke noget mere irriterende end et par bukser som man heletiden skal gå og hive op i, når man laver den mindste bevægelse. 

10678549_1575016722756442_5477833379278552253_n

11138582_1575016766089771_6702028922946114525_n Hemmeligheden i buksen er skæringerne ved numsen og hvis du vender buksen med vrangen ud, kan du se hvordan de har lagt et lille lag flies under ballerne 😀 Det er hverken noget man kan se eller mærke, men det giver bare et lille push-up til din bagdel 😛

11150291_1575016476089800_8067086115225504812_n

11006410_1575016879423093_6138389978188236823_n

Hvis du overvejer at købe et par freddy wr.up bukser, kan jeg anbefale at købe dem fra den danske webshop sportamore.dk. Her har jeg meget af mit tøj fra, bla. deres eget mærke BLACC, som er helt fantastisk! Jeg har dog købt mine på tilbud og jeg kan se at de ofte kører forskellige tilbud, hvor man kan spare en del penge. Gå evt. ind på deres hjemmeside og sign up til deres nyhedsbrev, så vil du modtage en mail, når de har gode tilbud 

Begge mine bukser er i størrelse small, men du kan finde et målskema lige under beskrivelsen af buksen.

Har i prøvet andre styles fra Freddy? Jeg har kigget en del på deres sports kollektion og kan se at de har tights til træning, som giver samme numse effekt – Nogen af jer som har prøve dem? ☺

sarah-posin-logo-blog

Affiliate

Kommentarer

  1. Det kan jeg godt forstå – Gør det! 😛
   Du vil ikke fortryde hehe.
   Den sorte WR.UP PETITE SORT. Jeg har sat et direkte link ind i indlæget, både på den sorte og denim 😉

 1. Jeg vil så gerne have et par bukser derfra, men jeg er virkelig i tvivl om størrelsen. Hvilken størrelse bruger du normalt?

  1. Det er lidt forskelligt Michell. Jeg bruger for det meste XSmall, Small. De ville bliver for store i livet hvis det blev en Medium. Du kan evt. tjekke deres målskema. Ellers er deres returnering også helt i top 🙂 Har prøvet at sende et par retur og modtog et nyt hurtigt efter. Kan helt klar anbefale et par 🙂 De er så lækre!

 2. Hej Sarah!
  Ved du hvad forskellen på petite og skinny er? Plejer at bruge skinny, men er lidt nysgerrig efter hvad petite egentlig går du på 🙂

  1. Hej Nina 🙂 Det er lidt sjovt at de ikke gør det tydligere, men jeg er faktisk selv lidt i tvivl. Tror måske det har noget med længden at gøre?

 3. Hej Sarah.
  Jeg ved godt at det er et lidt gammelt indlæg, men inde på den hjemmeside du henviser til, ligner det at Petite modellen skinner eller er sådan blank i det. Er de også det i “virkeligheden” eller er de almindelige sorte? 🙂

  1. Hej Rikke 🙂

   Ja der er nogle forskellige modeller, men den jeg har er slet ikke blank. Det er faktisk præcis ligesom det stof man bruger som leggins 😀

 4. Kommer der ikke både importgebyr og mos oveni når du bestiller fra Norge? Det er jo ikke et EU land? Hvis ikke, så er det jo klart billigere, men hvis der gør så løber det op i samme pris som her i dk.

  1. Hej Camilla 🙂

   Nej det gør der ikke, ved ikke hvorfor? måske fordi beløbet ikke er så højt? 🙂

 5. Jeg har selv bukserne og er vildt glade for dem. Mine er en xs og synes de strammer lidt ind i etaslikket i hofterne. Jeg bruger normalt str W25 i andre bukser.

  Du siger du har købt dem i en small, men hvad bruger du i andre mærker? 🙂

 6. Hej Sarah
  Den denim buks du viser i opslaget her, hvilken farve det? Er det sort med gul syning?

 7. Hej jeg vil gerne købe et par. Men kan man komme til og købe kopier?? Og er der hjemmesider manken se det på…

  1. Hej Mette 🙂

   Har du kigget på de links jeg har smidt i indlægget – her ligger de orginale i hvert fald 🙂
   Jeg er ikke klar over om der er nogen som laver kopier, men der er mange brands som forsøger at lave bukser som minder meget om dem.
   På sportamore, som jeg har linket til, kan de købes ret billigt, så prøv evt. at jeg de links og se om der er de bukser som du kunne tænke dig 🙂

   Knus Sarah

 8. Hej. Nogen siger cowboy modellen er større end dem i bomuld. Hvad mener du? Jeg har lige købt et par sorte af leggings stof og kunne tænke mig nogen mere faste hvis man kan sige det på den måde. De sorte har jeg købt i s og de passer fint men de skal heller ikke være mindre! Hvad str skal jeg købe de andre. Kan godt lide de sorte jeans med gule tråd du har 🙂

  1. Hejsa Nina 🙂
   Den sorte jersey model er så fin! Jeg selv buksen i sort jersey og en i sort denim med gul tråd – måske det er den du tænker på? 🙂
   Jeg synes faktisk det er lidt omvendt? Jeg synes denim modellen er mere “stram” i det, da kvaliteten er mere fast. Det kan være det er lidt forskelligt? men jeg tænker ikke du nødvendigvis skal gå en størrelse op?
   Knus Sarah

  1. Heej 🙂 Nej det har jeg faktisk ikke, men har en veninde som har dem. De er vidst også rigtig fede og har jo stadig det velkendte push-up som de har lavet flere modeller i.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.