Træning Træningstips

Yoga og styrketræning

Yoga og styrketræning er det ikke en sjov kombination? Jeg har egentlig altid tænkt at det var lidt for “tøse […]

januar 1970

Sarah Posin

Yoga og styrketræning er det ikke en sjov kombination? Jeg har egentlig altid tænkt at det var lidt for “tøse piger” 😀 og at man ikke rigtig kommer i form med yoga. Meeen.. nu har jeg simpelthen hørt så meget godt om det, så nu skal det simpelhen prøves! 

Tro det eller ej, jeg har snakket med flere store og stærke fyrer som b.la laver crossfit og de dyrker yoga i ny og næ 🙂 Det skulle åbenbart være rigtig godt for ens smedlighed og åndedræt, som er en af de vigtigste ting når man snakker crossfit og styrketræning generelt.

Yoga er godt for:

…kroppen

Man forbedre ens smedighed, som kan være en fordel at have når man styrketræner eller lavet anden form for sport. Det løser op, så du får en pænere kroppens holdning.

…det indre 

De dybe vejrtrækninger og kontrollen over dit åndedræt hjælper til at ilte dit blod bedre og er både godt for dine indre organer, celler, energi og hele kroppens system.

…sindet

Beroligere sindet, styrker koncentration og hjælper på stress.

 

—-Billede—-

Det lyder næsten som et mirakel middel 🙂 Så det skal selvfølgelig prøves!

Vil du med til en gratis prøve time på lørdag d. 22?  YO STUDIOS åbner i Århus og holder i den anledning en gratis prøvetime for tilmeldte og der vil blive serveret lækre juice og lækre rabatter og der vil være mulighed for at shoppe deres sportstøj. Du kan læse mere om eventet på deres facebook side 

—billede—

Jeg har netop det her lækre sæt fra en en deres kollektioner. Glæder mig til at indvie min første yoga time i sætte her. 🙂

Har du prøvet yoga før? og hvad tænker du om det?

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.